Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 17:42 - ГЛАВАТА - В МАЙОНЕЗА, КРАКАТА - ВЪВ ВОДКА!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 3094 Коментари: 4 Гласове:
1



в. "Стършел", бр. 3340/18.06.2010

Вестникът е едно такова парче хартия, от което човек може да научи всички любопитни неща, които изобщо не го интересуват.

Например, че премиерът имал рожден ден. Почерпил, дошли му гости, получил подаръци...

Какви подаръци? Да почетем заедно вестниците.

Г-жа Фандъкова, кмет на София, му подари ни повече, ни по-малко, площада "Гарибалди" с паметника барабар. Пише го в "СТАНДАРТ", значи е вярно!

Опозицията е минала тънко - царят позвънил по телефона, Доган е пратил картичка. При тези цени на марките и това е много!

"ТРУД" не успява да разгадае енигматичния подарък на просветния министър - "Най-скъпото за един мъж". Не било кола, не било и жена - що е то тогава? Добре, че е винаги верният "МОНИТОР", който уточнява, че най-скъпото за един мъж се оказало ръчно изработен нож.

Защо ножът да е най-скъпото, а не, примерно, тирбушонът или - заради жегите - отварачката за бира - това знае само г-н Игнатов.

Иначе - по време на криза подаръците, за разочарование на репортерите, са скромни - финансовият министър подари вратовръзка, шефката на парламента - пепелник, вътрешният министър - статуйка на пантера (миналата година подари лъвче - на бюфета си премиерът скоро ще нареди цяла зоологическа градина), а министър Плевнелиев дошъл с празни ръце, за да подари мъжко ръкостискане.

Министърът на отбраната изял два бонбона, финансовият - да не се мине - три!

Като стана въпрос за зоологическа градина, репортерите от всички медии обсадиха столичната, за да видят дали наистина лъвицата е бременна.

"Ще раждат лъвче за Бойко" - тържествува "ТРУД". В подарената на премиера клетка за лъвове (това е съвсем сериозно - парламентарната група на ГЕРБ се хвали навсякъде с това), лъвицата Стефка щяла от благодарност да роди мъничко лъвченце.

"МОНИТОР" отново се е престарал - според него лъвицата се казвала София и щяла да роди не едно, а цели четири, а може и шест лъвчета!

Репортерите кукват пред клетката и с разочарование научават от пазача, че лъвицата и хабер си няма за тая работа. Търчат при директора на зоологическата, който сащисан обяснява: "Ами не си лягам между тях нощно време, за да знам какво правят".

Ало, ръководството, вземете мерки!  Тия добитъци изплюскват по 14 килограма месо на ден - бива ли да не се стегнат за едно премиерско лъвче!

Единствено "ДУМА" се прави на опозиционен вестник и се заяжда с намалелия наполовина стокооборот с Италия.

Но това не може да помрачи празника - най-високият гост на рожденика, Силвио Берлускони, според "СТАНДАРТ" особено се впечатлил от "дивите патици, които плували в езерото около ресторанта".

Езерото е Ариана, там обикновено плуват водни колела. С какво ли са почерпили Силвио? Или патиците са били от охраната?

Иначе пресата деликатно премълчава започващият дипломатически и икономически скандал с Русия, след като премиерът (вярно, не на връх рождения си ден) изненада всички, включително и министрите си, с твърдението, че България се оттегля от големите енергийни проекти.  Голям праз - едно скандалче с велика сила, чунким голяма работа!

Иначе най-полезната информация, което вестниците ни поднесоха през седмицата, беше в "НОВИНАР" - "Майонеза мори въшки, водка обезмирисва краката".

Който има въшки, да си намаже главата с майонеза и да преспи така - въшките не я понасяли. А водката пък, приложена външно,  обезмирисявала краката.

Ако питате мен, може и вътрешно - след третата на човек спира да му пука! А след четвъртата - вече не чете и вестници. Което е полезно за вашето здраве!



Тагове:   рожден ден,   водка,   майонеза,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elinora - Хахаха,
16.06.2010 18:04
супер смешно си е, само да не беше истина! :)
цитирай
2. анонимен - от лъв нагоре
17.06.2010 12:32
Дори и да не е бременна лъвицата , ще я забременим. Обществото се нуждае !
цитирай
3. анонимен - Дам, и аз четох "Стандарт" в неделя...
17.06.2010 23:43
И през цялото време не ми излизаше от ума любимия ми напоследък виц:

Бойко Борисов се оплакал пред съпартийци, че не може да се изпикае. След 5 минути всички хеликоптери на "Гражданска защита" били мобилизирани и докарали медицинските светила на цяла България. Хирурзи захвърляли скалпелите насред операция, лекари прекъснали почивката си на Малдивите, професори в напреднала възраст хвърляли бастуните, зарязвали лекции и хуквали към Банкя...
Накрая се събрал консилиум и загрижените доктори започнали да разпитват Премиера: - "Г-н Премиер, да не би простата Ви да Ви алармира посред нощ?"; "Г-н Премиер имате ли болки долу в дясно?; "Г-н Премиер..." и т.н.
- Не бе, - отвърнал г-н Премиерът- всеки път, когато Го извадя и някой ми го лапва...
цитирай
4. анонимен - малки нощни вицове
18.06.2010 14:14
В 23,43 часа този виц ли ти бе в главата...?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599032
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031