Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 09:28 - СТРАНАТА НА НЕВИННИТЕ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2119 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3362/19.11.2010 г.

 

Живеем си като едно малко, дружно семейство - вечер се поскарваме, посбием, поколим малко, пък сутрин всички заедно си пием кафето и си приказваме мили работи.

И всички сме невинни - никой не може да ни докаже противното!

Или не смее - за справка - Първа частна Дупница...

Ама и ние не сме за изхвърляне! Яви се някаква европейска програма за разделно събиране на боклуците, купят ни шарени контейнери - да си знаем къде какво хвърляме, а според "НОВИНАР" ние, невинните, сме им намерили друго приложение - "Любители на зимнината крадат контейнерите, правят си зелето в тях".

Колко му е - изплакваш контейнера, пускаш зелето и остава само да претакаш до Коледа... По-оправните ги ползвали и за джибри - на тая ракия все някъде трябва да є втасва пращината!

Разграби се чинията на Бузлуджа - в "ЗАСАДА" прославят казанлъчанин, който "още носи балтона на Тодор Живков с инвентарен номер на хастара". Но човекът си е невинен - бил си го купил за дребни левчета. Все пак - балтонът е секънд хенд... С инвентарен номер "Тодор Живков, ЦК на БКП, инв. № 101".

Невинни се оказаха и шумно арестуваните белослатински катаджии. Както отбелязва "ТРУД", "Частният КАТ в Бяла Слатина не бил банда". Изнудването не било организирано, било просто длъжностно престъпление. По-любопитен е финалът на информацията - "По ирония на съдбата зад решетките остава собственикът на таксиметровата фирма, алармирал за безобразията на частния КАТ". Таксиджията търка наровете шести месец по подозрение, че участвал в телефонни измами... Набедените от него длъжностни лица пък са си вкъщи под гаранция.

Като си говорим за гаранции и мерки за неотклонения, още един невинен стана жертва на полицейски произвол. Пуснатия под домашен арест Алексей Петров го спрели катаджии на път за Пловдив и, както пише в "24 ЧАСА", "Полицаи се държали лошо с Алексей"... А ВИП домашният арестант само бързал към втория си дом - Пловдивския университет. Да си подпишел молбите за неплатен отпуск.

И с баба Цеца се държали зле - този път докторите. Вместо да лекуват старата майка на Вальо Топлото, те били я питали "Как ще си вземеш милионите от Виена"... Добре че е "МОНИТОР", та да ни успокои - "Баба Цеца здрава, но в стрес". Причината за следващото отлагане на делото срещу невинния є син вече се знае - "Вальо Топлото попита дали не е опасно майка му да се явява през зимата на съдебни заседания, когато навън е студено и заледено"...

Съвсем неочаквано невинен се оказа дори и съпругът на Марая Кери - както пише в "ЗАСАДА", тя била забременяла "с помощта на пуканки"...

Но да гледаме позитивното в живота - според статистиката на "ТРУД" в най-новата ни история има "три пика в търсенето на трикольори - веднага след идването на демокрацията, през 1994 г. заради световното по футбол и сега - при Бойко Борисов".

Как няма да има търсене - пак според трудовата статистика "Бойко реже 600 метра лента на година"!

А гражданската апатия, обхванала носителите на балтони с инвентарни номера и отглеждащите зеле в контейнери за боклук, намери своето неочаквано обяснение в "СТАНДАРТ" - под гръмкото заглавие "10 ноември е равен на Освобождението" рожбата на демократичните промени Емил Кошлуков пише (четем и не вярваме на ушите си): "В началото на прехода хората бяха активни в политиката. Сега са малко по-пасивни, може би защото има интернет"...

Само интернетът ни е виновен на нас за крадливото време и лумпенизацията - пише го във вестника, значи е вярно!



Тагове:   Дупница,   Невинните,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Лум Пен
19.11.2010 20:13
Когато навън е студено и заледено, вътре ни грее Парното Топло, а Кошлука ни чете приказки за демокрация и интернет. Противно до доказване на виновния...
цитирай
2. 4aiotgluhar4e - Горчив смях...
19.11.2010 22:44
Ама голям!
Благодаря!
цитирай
3. анонимен - Лумпенизацията - цел на една столетница!
20.11.2010 14:03
Боже, колко простотия има във вестниците...
Боже, колко простотия се стеле от екрана на телевизора...
Боже, колко много Гоцевщина, Станишевщина, Лиловщина...
Добре, че го има в. "Стършел".
Добре, че ви има вас стършели!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598887
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031