Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2010 16:59 - КЪВ СИ ТИ, БЕ?
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1477 Коментари: 1 Гласове:
2



в. “Стършел”, бр. 3365/10.12.2010 г.

 

Весело живеем ние - в чалготия до шия!

Не че има нещо лошо в това човек да удари две бързи, да пощрака с пръсти и да погледа силиконките наоколо - даже по някое време става приятно!

На някои - и оттатък! "Луд фен се съблече гол пред Преслава" - четем в "НОВИНАР". "Под звуците на хитовете "Дяволско желание", "Дишай" и "Пет промила любов" поклонникът на Преслава остана чисто гол за радост най-вече на присъстващите дами"... Чак пет промилите не биха могли да бъдат, на пет промила човек най-много да подкара колата и да мине на червено, но да си улучи копчетата - абсурд!

Като си говорим за коли, нека разгърнем неделния "СТАНДАРТ", за да научим, че "У нас футболистите на ЦСКА може да минават за баровци, но в сравнение с колегите си от Истанбул са като ученици. За "червените" Мерцедес може и да е връх, но на "Иньоню" това си е просто "служебен автомобил"... И на цяла страница се обяснява кой от "Бешикташ" каква кола кара и какви бараки търкалят нашите.

Няколко дни по-късно се оказа, че онези освен да си карат колите, могат и да играят. Като оправдание за нашите - с "Мерцедес" - толкоз!

Чалготията нахлува в политиката - външна и вътрешна. Прославен от "ТРУД" лидер на партията на българските мъже (еднолична, предполага се) влязъл "в съда, увит в трибагреник". За да го запознае с новата си книга. Книгата носи звучното българско заглавие "Ебати". Пък онези искали да го съдят, можете ли да си представите!

И във външната политика си нямаме никакви комплекси! Четете "СТАНДАРТ" - "Цакаме Кремъл с Хубава Янтра". Хубавицата е каракачанка (не мома, а кучка - в буквалния смисъл - с четири лапи, козина и опашка), която щяла да замине за резиденцията на Путин да го омайва да поевтини атомната централа. Там между другото да се омъжи за вече подареното кученце и така, живот и здраве, след няколко години в двора на резиденцията от каракачански песове да няма човек къде да стъпи.

Коварничко!

И пак в"СТАНДАРТ" - изключителен чалга репортаж от представление на Народния театър. Защо толкова сериозен вестник хаби толкова място за некомерсиална тема като културата? Елементарно - защото там "точно в 19 часа - в джинсово сако, елегантен и лаконичен" се появил Премиерът...

Премиерът се посмял на пиесата, с която Ив Жамиак "печели възторзи и пари" (как да не се сети човек за шампанско и сълзи), накрая аплаузът продължил пет минути, "а Борисов пляскаше по-силно от останалите". Попляскал, попляскал, пък хукнал по държавни дела и оставил културния министър да обясни на актьорите, че премиерът "страшно ви хареса"...

Те би трябвало да са чули по пляскането, ама другo си е и да ти го рекат от най-високо място!

Щракайте с пръсти, най-хубавото предстои! На масата се качва не друг, а великотърновски съдия, притежател, според "24 ЧАСА", на микроязовирче до археологически резерват. За да произнесе изключително енигматичното изречение в отговор на въпроса откъде пари за язовира: "Колко са за един съдия, или вие държите всички да сме бедни и там праволинейно да правораздаваме на ползу роду"... Край на цитата.

Каква е поуката! Очевидно - бедните не могат да правораздават, още повече - праволинейно. Виж, с микроязовирче - по` става.

Дайте и на момчетата от ЦСКА по едно ферари с цвят червен, пък после само гледайте какво ще правят в европейските турнири! Ще хвърчат праволинейно от победа към победа!

Знам какво ще ми отговорят - в духа на чалгата наоколо - "Къв си ти, бе?".

Не ми пука, защото знам отговора:

- Аре, бегай!




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Чичо с москвичо
10.12.2010 02:23
Бурни ръкоплЕскания в залата на смеха- така наречената Р.Б. Страшно ме харесват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600437
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930