Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2011 15:32 - ДАФИНКЕ, ПОКАЖИ СЕ!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1690 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 09.03.2011 15:33


в. “Стършел”, бр. 3377/11.03.2011 г.

 

Прекрасна практика на българските правителства от четвърт век насам е когато няма пари - да раздават почивни дни. По пет, по шест наведнъж! Политиците хукват по курортите да се срещат с избирателите си, а по вестниците настава мор. Като няма скандали - за какво да пишем?

Но за българския вестникарин няма невъзможна мисия! Като няма депутати - ще ръпаме круши!

"Крушата на депутат от ГЕРБ ражда два пъти в година" - тържествено съобщава "24 ЧАСА". Така си е - кой как се уреди - на управляващите крушите раждат по два пъти, а на опозицията... Тя има ли круши изобщо?

Голям празник, голямо нещо беше на "Герена" преди десетина дни - и ехото още не заглъхва. След сърцераздирателните репортажи за титаничните битки между полиция и фенове следва светска хроника - как футболистите празнуват победата. Да отворим "ТРУД": "Румен Трифонов разкъса шал на "Левски" и го уви около обувката си - неизменна част от запалянковската радост при победа над вечния съперник..." А после всички заподскачали пред репортерите. Колегиалност, уважение към съперника, истински професионализъм! Евала, прочие.

По-интимно подхожда екипът на "24 ЧАСА": "Шефе, премията двойна", подметна към Емил Костадинов останалият само по бели слипове Спас Делев". Гонзо се събу навремето по черни, а цесекарите - очевидно си имат бели гащи. Хубаво е човек да бъде информиран! Известно объркване внася пасажът "Партито се пренесе в рейса. Половината футболисти отидоха в задната му част. А на микрофона до шофьора други колеги ги приканваха: "Сектор Г". И получаваха френски отговори от Делев, помощник-треньора Светльо Петров и сие..."

Пиршество на духа и интелекта, разбийш...

И една футболна новина, както посочва "ШОК", "от последния час" - "Жоро Илиев спал с Божинов". Има питанка в края на заглавието, за да подсказва, че информацията може и да не е съвсем вярна (защото никой не е светил на събитието), но е деликатно скрита зад гърба на покойния шеф на ВИС-2. Като оставим настрани пикантерията, не е зле да си спомним, че той бе застрелян преди около шест години. Доста разтеглив последен час...

"СТАНДАРТ" пък разбулва тайната кой издейства освобождението на медицинските ни сестри в Либия. Дафинка, разбира се! Мила родна стриптизьорка, влязла първо в кревата, а след това - и под кожата на малкия син на Кадафи. А защо едва сега чуваме за подвига на нашето момиче? Естествено: "Дафинка е в нелегалност, защото я е страх, че от клана Кадафи ще є отмъстят задето е разкрила, че Саади е бисексуален, смърка кока и харчи по $170 милиона на година..."

Засега за Дафинка се знае само, че си има профилче във фейсбук с цели двама приятели. Това натъжава вестника и той жално призовава "Дафинке, щом си спасила сестрите, покажи се!"...

Но да оставим стриптизьорките  и погледнем към забавленията на висшето общество. Приемът по случай националния празник е отразен в "ТРУД" с любопитна снимка на женица с повече от къса роклица, щракната в момент, в който се катери по стълбите на резиденция "Бояна", та да се вижда още повече от онова, което теоретично не би трябвало да се показва по приеми. "Минижупи превзеха държавен прием" - злорадства изданието. Оказва се, че изразът "къса рокля", употребен от протокола на президентството за да посочи желаното облекло, бил приет от дамите от хайлайфа в буквалния смисъл, а не, както е правилно - "два пръста под коляното".

Как да не се сети човек за Алеко:

"Ние, афицерските дами...

Пусти върхар!"




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lubara - Поздрави, rumenbelchev!
12.03.2011 11:39
Много интересни новини, не бях ги чувал.
цитирай
2. анонимен - Практик- политик
13.03.2011 19:23
Да си обират крушите и айде.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600297
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930