Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2011 14:23 - ДЕБИЛ СЕ СНОШАВА С КОКОШКА
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1527 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3381/08.04.2011 г.

 

Преди двайсет години, в зората на първоначалното натрупване на вестникарски капитал, за който сега не могат да се разберат чий е, колегата Кръстев възторжено се втурна в редакцията, размахал някаква газета, и заяви:

- Това е! По-долу вече няма как да се падне!

Газетата се опитваше да вдигне тиража с бойното заглавие "Дебил се сношава с кокошка".

Наистина, тогава ни се струваше, че по-долу няма накъде. Напразни надежди...

Понякога чак ми става мъчно за протоколните снимки на "Работническо дело", в които Тато режеше ленти и лисваше менчета. За това му плащаха - това правеше!

На днешните газети това не е достатъчно, за да покажат верността си към партията и народния любимец. Само на една страница "ТРУД" се изхитря да ни запознае с новите чудеса, сътворени от него: "Борисов премести стадион от летището в "Надежда". Цял стадион е вдигнал и го е пренесъл под мишница - така ли? Между другото - може ли някой да ме светне къде край летището има стадион? Нещо не се сещам... И защо го мести? Елементарно - за да вкарва голове на него! Четете "7 ДНИ СПОРТ" - "Бойко Борисов вкара дузпа, Витоша бие 2:0". Само го обвиняват, че не бил поемал отговорност - я да прочетем заедно: "Дузпата беше отсъдена в 65-а минута, а Борисов пое отговорността да я бие"... Видяхте ли, клеветници! И, за да не си помислите, че само в игри и закачки минава премиерският ден - ето ни отново в "ТРУД" - "Премиерът скъси графика за строежа на метрото". Няколкото хиляди работници под земята не успяха, но премиерът слезе при тях и скъси графика! Аферим!

А къде са дебилът и неговата любима - ще попитате. Търпение, дами и господа, ще ги споменем, но към края, защото "Сексът вече не е секси" - уверява ни "24 ЧАСА". Може и да не е, ама "ТРУД" пак ги удря оземи със сензацията "Махатма Ганди любил архитект". Галено се били наричали един друг "Горната камара" и "Долната камара"...

Май сексът наистина вече не е секси, след като в информацията на "ТЕЛЕГРАФ" за новия български филм заглавието е "21 000 кебапчета изядени в Love.net". Е, имало и секс, ама "някои от актовите хард секссцени били махнати и от самия филм, особено една на задна прашка..." Материалчето завършва позитивно - с надеждата да видим пълната версия.

Пак в същия телеграфен вестник неизвестно поетично дарование е сътворило стихче, прикачено към приветливо разкрачена срещу любезния читател красавица: "Широките дънки отесняха за мозъчните ми гънки"...

Наистина става вече тясно за мозъчните гънки на вестникарското ни воинство.

"24 ЧАСА" на почти цяла страница ни разказва сърцераздирателната содомитска мелодрама с  криминален отенък: "По следи от нокти хванаха мъж, любил родопска крава". Етичният кодекс е спазен - на снимката не е кравата, а неизвестна биволица. Любовникът бил избягал в Гърция, но щели да го намерят, да се надяваме, че ще даде и интервю и ще се снима с обекта на своята любов.

Дебил се сношава с кокошка.

Двайсет години по-късно - вече с едър рогат добитък.

Значи - можело и още по-долу...




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600167
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930