Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 15:39 - ГОСПОД Е БЪЛГАРИН И ПАРТИЕН ЧЛЕН!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1619 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3398/05.08.2011 г.

Напече, прегърмя, преваля и се явиха знамения. В "СТАНДАРТ" анонимна женица, кой знае защо наречена от вестника "жената Ноев ковчег", обсебвана от извънземни или коварни психотронни генерали от КГБ (това още ли го има?) обяснява: "карат ме да съзнавам света като хлебарка, кон, много позитивен гуру или последния неудачник"... Естествено, жената Ноев ковчег предрича края на света,  само че не като еднократно "бум", а като двайсетминутна паника и дезориентация, в която ще се изпотрепем едни други.

Склонни сме да вярваме на козните на КГБ (това май още го има) и психотронното им оръжие, след като в "МОНИТОР" прочетохме потресаващата новина "Ромски квартал в паника от канибал". Неизвестен психар, движещ се по улиците (предполага се - за да е незабележим) маскиран с "дълга бяла брада, чисто гол" според ромските лидери успял да изяде вече седем души от бургаската махала "Победа", след което се прехвърлил в съседната. Полицията опровергава, но ние не є вярваме - тя също може да е жертва на психотронни атаки!

Генералите от КГБ очевидно не се ограничават да тормозят само изстрадалата ни нация. "24 ЧАСА" в кратка дописчица популяризира идеята на граф Ванчев дьо Траси да постави пред Великотърновския университет барелеф на покойния си приятел, поета Радко Радков. Според дописката академичното ръководство решило да постави не барелеф, а бюст край Ректората.

Като сме почнали с идеите, нека дадем и ние една - на постамента да бъде изписано със златни букви стихотворението на поета (публикувано преди двайсетина години), посветено на верния му приятел:

"На хасковските минерални бани

излиза от водата дьо Траси.

Навън са коленете осияни,

а във водата котвата виси..."

Възвишено и майсторски - нещо като

"На Бойко пътя си дължим!

Така осиковци напред ще продължим!

Него винаги ще възхваляваме и

на бъдещите си деца като герой

                            ще го представяме!"

Това, последното, е рожба на самоук поет, решил да се отблагодари на премиера за новия път към селото му. Пак в "24 ЧАСА", естествено, там обичат поезията!

Нискочестотните КГБ психотронни генератори не прощават никому - на връх Бузлуджа под тяхното въздействие Сергей Станишев изпадна в транс и (според "ТРУД") заяви на петдесетте хиляди симпатизанти, спонтанно докарани с осемстотин автобуса, че "Господ е социалист". Това - защото дъждът спрял, току преди да започне митингът. Ако беше продължил да плющи, Господ щеше да е към управляващите предполага се. Няма начин в днешно време да остане безпартиен!

Господ може и да е социалист, но все пак е българин - убедили сме се още през 1994 година!

Така че - спете спокойно, деца!



Тагове:   Господ,   Станишев,   дьо траси,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - pipinana
03.08.2011 15:52
KAKVO PAK-SAMO BELI MAJ PRAVJA
цитирай
2. zaw12929 - Какъв гювеч, бъркотия
03.08.2011 16:10
КГБ (това май още го има) и психотронното им оръжие, след като в "МОНИТОР" прочетохме потресаващата новина "Ромски квартал в паника от канибал".

На възраст сте, не ни плашете с КГБ и цигани... искам да вярвам на журналистиката, а тя все се излага ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598940
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031