Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2012 14:03 - ХИЛАРИ, ПУШКИ И ЧУШКИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1796 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3424/10.02.2012 г.

Принцът на Монако така и не дойде, под предлог, че си имал друга работа, та всекидневниците се видяха в чудо - в Банско според "СТАНДАРТ" "Принцът напълни кръчмите", а събитие няма и няма!

Затова като дюшеш по първите страници изтрака двойката кебапчета, благосклонно изядени от американския посланик на Видинската гара. Радост, щастие, умиление - според "24 ЧАСА" след като си хапнал кебапчета с люти чушлета, посланик Уорлик заявил: "Надявам се визите ви за САЩ скоро да паднат". "ТРУД" набляга на латиницата, та да бъде по-добре разбран от Негово превъзходителство: "Kebapcheta N" Chushleta!". Нещо като "Guns N" Rouses", които за всеки случай вестникът превежда на български - "Пушки & рози в София на 8 юли"...

За пушките не е сигурно, рози обаче се явиха насред столицата още отсега! Пристигна шефът на Уорлик - държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън, посрещната от нашия външен министър с бели рози...

Ех, бяла роза ще закича...

Посещението бе мълниеносно - репортерите така и не успяха да разберат за какво точно е ставало дума, затова се съсредоточиха върху светския му характер.

"Клинтън се появи с черно палто, в панталон, със стилно вдигната коса и слънчеви очила. Под огромен черен чадър, който скриваше лицето й, тя много внимателно заслиза по стълбата..." - надлежно информира "СТАНДАРТ".

Зоркото репортерско око е отбелязало и други детайли в дрескода: "Хилари бе избрала тюркоазено сако с панталон, а родният дипломат (Елена Поптодорова - б.м.) - сако и пола в модната тъмносиня гама. Кафето и минералните води бяха поднесени в порцеланови и кристални чаши." Добре че са намерили порцелана в президентството - каква ли излагация щеше да бъде, ако бяха донесли в пластмасови със стърчаща бъркалка отстрани!

Ярка проява на несъгласие с американската външна политика демонстрира "24 ЧАСА". Поканен от него моден експерт съвсем недипломатично заявява, че "Сакото й ме дразни", и подлага на жесток критичен разбор ансамбъла и аксесоарите: "Средно официална, с акцент върху разнообразието, стигащо до еклектика... "Люспестият" гердан идва малко в повече. Сакото напомня за тайорите на Шанел и прочутия туид, но свидетелства за преиграване. Мен лично ме дразнят неговите шарки в различни посоки, които се бият със стремежа към елегантност. Усещане за неглижираност оставя и прическата..."

А чорбаджийката на вестник "ТЕЛЕГРАФ", кой знае защо непоканен на срещата на г-жа Клинтън с ромски общественици, директно задава въпроса: "Това Ваше лично отношение ли е към изданията на "Нова Българска Медийна Група", или такава е позицията на Съединените американски щати? Вие заставате ли зад тази позиция? Настоявам да получа отговор на тези въпроси възможно най-скоро".

Хич бива ли такова отношение на Държавния департамент към вестника с най-много голи мацуранки, възхвалител на диамантения пенис на Азис! Я да се стегнете и да отговорите на медийния ни магнат!

Единственото, което ни успокоява в тези зимни студове и пълно информационно затъмнение, е радостното съобщение на "СТАНДАРТ": "Качваме в самолета 3 литра ракия" - "армаган за роднини в Америка, или пък за лечение на страх по време на самия полет".

За люти чушлета не става въпрос, още по-малко за визи. Колкото до шистовия газ - май още идната седмица гадната мъгла около височайшото посещение ще почне да се разсейва - идва главният убедител на Щатите...




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gocho52 - А Хилари...
08.02.2012 14:46
...се хилеше.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600375
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930