Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2012 12:45 - ВАФЛИ С ТАРАТОР
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1955 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3428/09.03.2012 г.

 

Небесата се отвориха и куп беди се изсипаха над нещастната българка преса. Премиерът първо замина за Тунис, после взе, че се разболя.

Ами сега? За какво да пишем?

Една страница "24 ЧАСА" успява да запълни с едно друго нещастие българско - "Защо ЮНЕСКО не ни иска таратора". Става въпрос за самодейните опити на местни активисти да пробутат таратора и лютеницата за световно нематериално културно наследство. Пък ЮНЕСКО не щяло таратор... Ех, няма ли да свършат тия беди...

"СТАНДАРТ" прославя славните традиции на българските съдилища да разгласяват имената на защитените свидетели - в информацийка за изчезнали документи по октоподското дело се уточнява, че "става дума за показания на защитената свидетелка Теменужка Кайлитска"... Беж, свидетелко, показанията ти вече съдът изчезна, да не би ти да си наред!

"ТРУД" е изпратил специален пратеник да отрази визитата на премиера и на собственика си в Тунис. В бързината, разбира се, в редакцията са изпуснали думичка-две и така са направили нашия министър-председател и туниски такъв - "Борисов се надява първите проекти в Тунис да са за България, защото е първият премиер в страната след промените". Но има грешка - има и прошка...

В деня за прошка "СТАНДАРТ" е досадил на министрите с питането от кого са поискали прошка. Май най-голям натегач ще вземе да се окаже земеделският министър - "Миро с прошка от Борисов, Трайчо я поиска от народа"... А Вежди Рашидов? Няма да се сетите - той "поискал прошка от кучетата си заради малкото време, което им отделя".

От името на безсловесните животинки - простено да му е!

Премиерът липсва на всички - "ТЕЛЕГРАФ" запълва дупчиците, свободни от мацуранки, с вълнуващата информация, че предприемчив българин произвел вафла. Но не каква да е - "Подариха вафла Б. Б. на премиера"!

Не  става ясно дали премиерът я е изръпал или я е оставил в чекмеджето, затова отваряме следващото издание на бившата тотошефка Ирен Кръстева, "ВСЕКИ ДЕН" - "Бойко трупа протеини с български манджи". Под снимката на доволно усмихнатия - очевидно - вече напротеинен премиер се уточнява патриотично, че "Борисов хапва само храни родно производство". Евала, прочие!

Но не само Борисов е медийна звезда! Дни преди финала на българската "Евровизия" "ВСЕКИ ДЕН" ни съобщава като съвсем сигурно, че "Десислава печели "Евровизия". От съвсем сигурни източници газетата научила, че цялото жури щяло да гласува за нея, че всичко е уредено, "дори на сексуална основа", да не говорим, че леля й била "близка приятелка на председателя на академия "Евровизия"... Седмица по-късно евровизията я спечели друга певица, в журито никой не гласува за племеницата на леля, даже и СМС-ите бяха повече за конкурентката...

Важното е газетата да се продава, алъш-веришът да върви, върви после доказвай, че си нямаш леля!

И - една научна новина - "Евангелието на Варава разтърсва християнството" - твърди "СТАНДАРТ".  Старинният ръкопис, открит в Турция, според газетата "предава неподправеното учение на Иисус преди да бъде обявен Божи син. Стойността му отсега се изчислява на повече от 20 млн. долара." Най-после научихме стойността на християнското учение - не по-малко от 20 млн. долара! Кво му плащаш!

А цената на една газета у нас е само жълти стотинки. Помислете - не е ли по-добре да купите вафла за детето си с тях? Била тя и "Б. Б." - може пък и да е вкусна!




Гласувай:
7



1. gocho52 - Неведоми са пътищата...
07.03.2012 17:46
Бойкови.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598951
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031