Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2012 12:15 - ГОСПОД НИ Е ПРЕМИЕР!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2985 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. "Стършел", бр. 3432/06.04.2012 г.
 

Един месец пости - и хората започнаха да получават прозрения и видения! Според бивши министри, цитирани от "ТРУД", вече било ясно, че "Има живот и след Борисов".  Слава Богу, че досега не беше много ясно. Очевидно календарът на маите наистина е сбъркан - мандатът на началството изтича чак догодина.

"ВСЕКИ ДЕН" пък направо захлупва оземи всички, опитващи се да се харесат на спасителя на планетата - изваденото в заглавие откъсче от вопъл на отчаян работник от Кърджали твърди ни повече, ни по-малко: "Бойко е Господ". За да няма съмнения за кой Бойко става дума, има си и снимчица на министър-председателя с пояснително текстче: "Премиерът бе обожествен и от металурзите". Защо "и"? Кои други са го обожествили? Освен газетарите, например? Чакаме разяснения!

Дотук с прозренията. Минаваме към виденията.

Подранила първоаприлска руска партенка прати цялата московска полиция и българското газетарско войнство в дирене на котарака на президента Медведев. "Цяла Москва търси котарака на Медведев" - малко преувеличава "24 ЧАСА". "МОНИТОР" добавя пикантни подробности от живота на котака Дорофей - на младини се "сдърпал с този на Михаил Горбачов, като чиста победа удържал домашният любимец на първия президент на СССР". Не стига, че бил опердашен от експрезидентския котак, ами и загрижените за здравето му собственици след това го кастрирали, та да не се бие повече... Как да не избягаш!

Постите очевидно водят и до изкривяване на пространството. На след поредния трагичен случай полицията докладвала в Столична община данни за местата с най-много пътни произшествия в София. "СТАНДАРТ" светкавично побърза да ни уведоми, че "Зебрата пред Руската църква е най-опасната в София". "ТРУД" от своя страна също държи да ни предупреди, че "Най-опасната зебра в София - до "Червило". Има си и снимка.

Проблемът е, че въпросната зебра е на кръстовището на "Дякон Игнатий" и "Цар Освободител" и води от Градската градина към Националната художествена галерия. 

Да не връзваме кусур на редакторите - кой нормален гражданин ще обърне внимание на заглавие, в което се споменават думите "художествена галерия"!

Постите очевидно прочистват душевно - след смразяващия материал "Бакшиш уби две баби на зебра", описващ гибелта на доц. Илияна Батембергска и нейна приятелка, отнесени от таксиджия на пешеходна пътека, в "ТЕЛЕГРАФ" очевидно са изпитали достъпното за жълтеещ вестник угризение на съвестта, защото в следващ брой ни нахъсват с "Роми бият в съда заради таксиджията убиец". Ако се вярва на газетата, "Близо десет роми се нахвърлиха да бият гардовете от съдебна охрана в Софийския градски съд (...) Циганите се опитаха да повалят охраната и да помогнат на убиеца да избяга". Въх! Такъв екшън още не беше ставал! Но още по-загадъчна е реакцията на полицията - "След светкавичната реакция на униформените циганите бяха изгонени". Тъкмо да се възмутим от мекушавата ни полиция, която не арестува, дори когато я бият, и ни попадна "ТРУД", в който инцидентът е съвсем друг - "двайсетина негови близки се сдърпаха с фоторепортерите и операторите и обвиниха журналистите, че не отразяват случая обективно". И май са имали основание - поне що се отнася до техния случай...

Иначе - по света - нищо ново. Земетресения, наводнения, паднал самолет... А - и дежурната новина за постен период - тоя път от "ВСЕКИ ДЕН" - "Израелец ухапа полицейско куче". Да се готвят кучетата от Южна Африка! Има още десетина постни дни!

 



Тагове:   Кърджали,   кучета,   премиер,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. starbuck69 - :)))
04.04.2012 12:30
"Израелец ухапа полицейско куче". Този ми върна вярата в Живота. Само така Общините ще се справят и с бездомните псета - като наемат израелци! :)))
цитирай
2. apostapostoloff - А бе, ти съвсем забрави за
05.04.2012 08:08
чаламбътъ! Пусни нещо по този повод! Темата е много пикантна и благодатна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598904
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031