Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2012 15:58 - ВСИЧКО СЕ Е РАЗХВЪРЧАЛО
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3455/14.09.2012 г.

Кофти е да живееш в малка държава. Никой не ти обръща внимание, направиш нещо - никакъв отзвук. И така се развива комплекс за малоценност - я хората по света къде са стигнали, а ние тука лапаме мухите!

Ето и сега - руският президент се повози на делтаплан и родните газети избликнаха във възторг: "Владимир Путин летя като жерав" - твърди "24 ЧАСА" и уточнява, че президентът си зарязал огромната страна само и само да "отиде на полуостров Ямал в Западен Сибир, за да покаже на отраснали в резерват жерави пътя, който да поемат за зимуване". "СТАНДАРТ" е по-напред с материала - "Путин лети пред ято жерави" - отразява великото събитие газетата и гадае "дали Путин ще се възползва от подарения от организаторите бял костюм и клюн, с който трябва да се маскира като "жерав родител" по време на полета". Май че не се маскира, но това не попречи на "ТРУД" убедено да твърди, че "Путин стана жерав"...

Ама наистина е кофти да се живее в малка държава! Две години преди още някой да е сънувал метоморфозите на руския президент, ние нашия премиер си го ползвахме направо като пощенски гълъб - отворете "24 ЧАСА" и там черно на бяло си пише, че "Бойко отлетя към Дилма с двама министри и писмо"! Не е ясно дали министрите са летяли след шефа си в клинообразна формация, но началството ни е яко - то може да носи не само писмо в човката, ами и цял кабинет в джоба си!

Следвайки светлия пример и други държавници правят опити за летене - чукваме сайта "INVESTITOR.BG" и намираме там доказателството - "Трайков и Константинов изхвърчаха от кабинета". Ей така, отвориха прозореца, изпърхаха и изхвърчаха в неизвестна посока!

Тенденцията към масова левитация в милата родина вече стана поголовна - хората започнаха да хвърчат не само просто така, за удоволствие, ами и с колите си - "Момче литна с Рено" - твърди "РЕПУБЛИКА".

При това положение няма как и родните бензинаджии да не се погрижат горивото за колите също да спомага за летенето - колко му е - раз-два-три и "Бензинът хвръкна" - радва ни "СТАНДАРТ".

Както знаем от газетите, щом горивата стават хвъркати, всичко наоколо се накокошинва и започва да пляска с криле - и резултатите не закъсняват - "Хлябът хвръква по дирите на яйцата от щастливи кокошки" - отбелязва явлението сайтът "FROG NEWS". Странно - все си мислехме, че кокошките търчат подир трохичките, но явно летенето си има своите тайни специфики.

Хвърчим, братя, пляскаме с криле и хвърчим, и не само за собствено удоволствие - тази страна е тясна за нас - изнасяме хвърчането и по света! "СПИН скандалът хвръкна към Брюксел" - скромно констатира постижението ни "МОНИТОР".

 Естествено, летенето е рискована работа - човек лети, лети, пък падне. Както казват опитните летци - досега не е имало случай самолет да не се приземи... Случват се и такива работи - поглеждаме в "GONG.BG" и с ужас прочитаме, че "Излетя първата треньорска глава за сезона"...

Може пък и да не е чак толкова страшно,  ами да е отлетяла за топлите страни - нали е есен...

Чао, главо, лек полет, пък - вземи със себе си и няколко други, да си направите ято! Няма защо да са само треньорски - я, колко началнически глави кудкудякат  наоколо!



Тагове:   цени,   путин,   кокошки,   премиер,   жерави,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598905
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031