Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2013 16:02 - МАХМУРЛУК
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2468 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3471/11.01. 2013 г.

 

Ей такова чудо ни се стоварва след празниците - не ни стигна Коледа, Нова година, старата Коледа, ами и куп имени дни по средата.

И сега ни друснаха едновременно следпразничният махмурлук, съчетан с постпразничната депресия.

Махмурлукът е онова особено състояние, в което човек не само че го боли целият организъм - от главата до малкото пръстче на левия крак, ами и с известно неудобство си спомня какви ги е вършил на пияна глава. За съжаление следите остават - особено във вестниците.

Единственият начин да се снабди човек с безплатна пържола за празниците е да я задигне отнякъде. А как - за това си има инструкция във вестниците - "Задигнаха 2 прасета през покрива" - четем в "МОНИТОР". Значи, отивате до кочината, махате циглите, скачате долу, хващате прасето и го подавате на приятеля, останал на покрива. Проблемът е, че прасетата по това време тежат доста, така че ще ви трябва як приятел.

Ако нямате - "ТРУД" препоръчва друга система - "Бик бе откраднат на части". Предполага се - не за резервни части.

Но яденето си е ядене, а по някое време на човек му се приисква и малко духовна храна - за нея се е погрижил "МОНИТОР": "20 години секс в "Армията". За наркотици и рокендрол не се споменава - не е възпитателно за младите поколения, които така и не знаят, че става дума за легендарния спектакъл "Секс, наркотици и рокендрол"... Сексът продава - особено вестници!

Затова и друга театрална страничка на "МОНИТОР" е посветена на развитието на българския театър - "Кой се съблече в театъра". След като анализира съвременните постановки, авторката компетентно заключава, че "Мъжката голота надделя над женските прелести тази година". Очевидно - правилно - жените са тия, които дърпат мъжете си от масата, за да ги заведат на театър!

И министърът Дянков, естествено - къде без него! Не вярвате? Защото не сте прочели в "ТРУД" "Чиновници под строй на театър"! За да мотивира хората си да работят по-усърдно, финансовият министър водел под строй подчинените си на театро. Дори министерството му "платило наема на салона на Централния куклен театър за постановката "Топлата ръкавичка"!

Очевидно в министерството не следят културния живот - иначе щяха да мотивират колектива си с колективно посещение на някой спектакъл, изобилстващ с мъжки прелести, а не с ръкавички, макар и топли...

Не всички, разбира се, страдат от следпразничен главобол. Някои търсят и причините за него!

"Канят Депардийо да стане българин" - съобщава "ТРУД". Заглавието отново подвежда - поканата е отправена не от кръчмата "Сам дойдох", а от Центъра за демографска политика в Русе. "България може да привлече елитни емигранти с компетентното си правителство, перфектната данъчна система, чалгата, магистралите, метрото, циганите и романтичните бетонни курорти" - пише в писмото, изпратено и до президента и председателя на Народното събрание.

Очевидно след запознаване с екстрите, които предлага милата родина, Жерар е предпочел да приеме предложението на Путин.

Можем ли да го упрекваме?

 

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600385
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930