Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2013 16:48 - ДАЙ ТУЙ СИРЕНЦЕ НА БАТКО!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2794 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. “Стършел”, бр. 3472/18.01.2013 г.

Каква борба срещу чалгата, каква акция срещу простащината, каква атака срещу посредствеността се разрази през седмицата по белите вестникарски страници! Невинната реклама със сиренце, паднало между млечните жлези на балконеста красавица разгоря страстите и раздвижи перата на колегията!

"ТРУД" ни запознава със славната биография на притежателката на съблазнителното деколте - "Като студентка на различни тържества тя имаше честта да целува Бойко Борисов, тогава още кмет, и Сергей Станишев, тогава още премиер"... Въх, не думай! 

И какво става след това?

Ами - катастрофа на млечния пазар! "200 хиляди крави напускат пазара на мляко" - бие тревожно камбаната "ПРЕСА". Иначе скучната информация, че млякото на кравите от малките стопанства не отговаря на европейските стандарти, е обогатена с изключително не чалгаджийско заглавие, предполагащо, че кравите може би ще емигрират някъде, където ще могат да ползват социални помощи или ще се преориентират към пазара за говеждо...

Но не само кравите ще бъдат обявени за общонационално издирване - антрефиленце в "ТРУД" твърди, че "Съд търси умрели юристи"! За какво са му на съда починалите вече магистрати става ясно от по-ситните буквички - не, защото на съда му трябват ангели Божии, та да бъде строг, но справедлив, а защото "Софийският районен съд обяви конкурс за избор на юристи, които да бъдат увековечени с бюстове в новата сграда на Темида". Не им стигат на покойниците конкурсите, на които са се явявали приживе, ами и на оня свят - пак се налага да се конкурират!

Докато юристите спорят кой е по-по-най, министърът на интериора г-н Цветан Цветанов провежда собствена реформа в съдебната система: "По-добре да хващат бандитите ни навън" - твърди той пред "СТАНДАРТ". Защо навън - за да се пести от милиардния бюджет на министерството му? Не - не следите внимателно държавническата мисъл на министъра - "В чужбина е по-сигурно, че ще получат бързи и справедливи присъди"!

Чалга в съда, чалга в МВР-то, чалга и по вестниците - ще кажете, но ще сбъркате - родните вестникари обръщат внимание и на културата и хората, дали нещо за духовното израстване на българина. "Стоянка Мутафова не се е къпала два месеца" - старателно информира "24 ЧАСА".  Мислите, че газетата се гаври със звездата на Сатирата? Не, моля ви, каква ти тук гавра - старателно ни информират за злополука, претърпяна от г-жа Мутафова, последвана от операция и принудително пазене на незарасналата рана, за да не се инфектира. Само малко чалгица и нищо повече - колкото за пиперец в чорбата!

И разразилият се скандал покрай странните имотни операции край Несебър не може да мине без щракане с пръсти и хвърляне на салфетки - според "СТАНДАРТ" в дъното на скандала се крие и още нещо - "Злато под дюните" - така поне излиза според интервюто с вездесъщия проф. Божидар Димитров. В интерес на истината, според професора имало вероятност под дюните да е некрополът на Месембрия, а щом има некропол - сигурно в него ще има и злато... Надяваме се, че местните иманяри не четат вестници - ако четат, проблемът с дюните ще се реши само за няколко нощи, за радост на злополучните инвеститори.

Прелистваме печално страниците, колкото за да затворим стандартната газета, и попадаме на още по-печалната констатация: "Само тиквите са български"...

Което си е вярно - вярно е!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. baskeret - В рекламата има поне едно хубаво нещо
17.01.2013 16:51
Докато по медиите ни - почти нищо хубаво няма! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599065
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031