Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 13:22 - ПРАСЕ ОТ ИНТЕРНЕТ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2043 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
в. "Стършел", бр. 3477/22.02.2013 г.

Откакто по улиците хората пак започнаха да хвърлят по министрите и правителствените сгради снежни топки, домати и яйца, репортерството отново се превърна в опасно занимание. "Бушоните ни изгърмяха" - констатира тревожно "СТАНДАРТ". "Ток и ужас" - вие "ТРУД".

Добре че е изключително независимият "МОНИТОР", та да ни успокои, че ще "Плащаме разсрочено високите сметки за ток". Какво облекчение! А на следващия ден министърът Добрев направо хвърля в тъча репортера на "24 ЧАСА" с откровението, че "В сметката ще пише колко струва токът".

Значи - досега не е пишело, така ли? А какво пишеше на цяла страница фактура? И какво сме плащали досега?

Далеч по-безопасно (ако се изключи вероятността да прилепи човек някой вирус) е ровичкането из интернет - хората, като се приберат вкъщи, искат да прочетат нещо ободряващо, зареждащо с положителна емоция.

"ТРУД", например, направо е видял в мрежата задаващото се светло бъдеще и го обещава на всички свои читатели - "250 години работа и ставаш милионер". Както е тръгнала да расте пенсионната възраст - нищо чудно и милионерството да не ни се размине!  Но - затова трябва да се държим като съвестни граждани и данъкоплатци и да се грижим за здравето си! "Всяко ново питие скъсява живота с 15 минути" - твърди "МОНИТОР". Кутия цигари - с пет часа. Два часа пред телевизора пък скъсявали живота с половин час. Както и свинската пържола - само че пържолата според мен е за предпочитане.

Като ще се мре - поне да е без телевизия!

Следващата положителна новина е пак от "МОНИТОР" - "Долните гащи стават все по-ярки". И какво от това, ще попита любознателният читател, а вестникът ще му отговори компетентно: "Цветното мъжко бельо вещае край на кризата"... В смисъл, че хората вече си надмогват на харча и могат да си позволят да купят и нещо по-така... На кафе и боб всяка баба знае да гледа, на гащи - само "МОНИТОР"!

Католиците вече започват Великденските пости, у нас обаче купонът продължава да се вихри! "Прасе от интернет само с регистрация" - уведомява ни "ПРЕСА". В смисъл, че се обсъждали някакви поправки в закона, които да внесат някакъв ред в интернет търговията. То и досега си имаше закон, ама новата шефка на ДКЕВР изгърмя на третия ден, щото години наред не го е чела...

И, докато още сме на свинска вълна, ето ви и съдбата на едно американско прасе, надлежно копната и пейстната от "МОНИТОР": "Подобно на своите събратя човеци, и прасето има трудна съдба - през 2003 година му откриват рак на стомаха. То обаче геройски се справя с манипулациите. След лечението лекарите дават гаранция, че няма разсейки. Но туморът се връща през 2007 година. След отстраняване на образуванието и 19 химиотерапии днес Смитфилд отново рисува"... Не сте сбъркали - става въпрос не за човек, когото у нас здравната каса отдавна би отписала, а за прасе! Е, не съвсем обикновено - това е "Смитфилд - грухтящата версия на Пикасо". Прасето наистина рисува с четка, затъкната в зурлата, в стил, определен от специалисти като "абстрактен импресионизъм", и ги продава "за 15 лири парчето". Странна държава са това Щатите - уж си има долар, пък прасетата им си продават картините в английска валута...

Затова наистина внимавайте, когато си купувате свинщина по интернет - може преводът да е правен набързичко, а това, особено в рецептите за отслабване, може и да е фатално!



Тагове:   ток,   Пикасо,   бушон,   сметки,   прасе,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Аз пък наскоро си поръчах
20.03.2013 15:11
чаламбъ по Интернет. Изпратиха ми една фльорца и тя такава чаламбъ ми извъртя, че направо изврещях на умряло!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 601158
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930