Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 13:43 - ОЗВЕРЯХТЕ, БЕ!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2438 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В лъчезарно време ни се падна да живеем - златна мина за психиатрите!

Нормално е човек, получил изненадваща сметка за няколкостотин лева, да пропсува и да изпуши. Не е нормално избраниците му изведнъж при мисълта за предсрочни избори и местенце в новия парламент да озвереят и се окажат точно такива, каквито ги описва в псувните си.

Нека погледнем как се описват самите те!

"Този хем ще го бия, хем ще го уволня" - заявил според "ПРЕСА" експремиерът Борисов за финансовия си министър. Защо? Да прочетем по-нататък: "Преди ден Яне Янев намекна, че оставката на Дянков може да е свързана с корупционни схеми. Според слухове Дянков се облагодетелствал от сделката с емитирането на нов външен български дълг".

Е, шапката на Дянков хвръкна, замириса на още оставки и всички се накървавиха: "Членовете и симпатизантите на ГЕРБ трябва да знаят, че през следващите седмици Бойко Борисов като хищник, притиснат в бърлогата си, ще прегризва гърлата на най-приближените си". Не е сценарий на вампирски филм - това е изявление на г-н Петър Николов, член на Националния съвет на "Движение България на гражданите", цитирано отново в "ПРЕСА".

Пред "ТРУД" лидерът на евросоциалистите, соцевропеецът Станишев, заявява, че управляващите "ни докараха в Европа преди реформацията - на ХV век, в Европа на инквизицията"...

Един негов злополучен предшественик, Жан Виденов, пред "24 ЧАСА" заявява отношението си към полицейското насилие: "Как иначе да прочистят улицата? Дори в Париж, столицата на меките китки, подобни ги намират по дъното на Сена. Не може държавата да зависи от такава сган". Брей, каква яка полиция имало в Париж! Хванат някого и - бух - в реката! Пусто, Перловската река е плитичка, а езерото е празно - иначе нямаше да си имаме никакви проблеми!

Правителството подаде оставка и озверяването продължи - "В ЧЕЗ са назначени бившата съпруга на Ахмед Доган и синът на Христо Бисеров" - заявява ексминистърът Добрев в "ТРУД".

"Христо Бисеров от ДПС реагира мигновено като настоя за разсекретяване на делото "Лале", според което подземен бос заявил "Бойко взе парите" - четем в "МОНИТОР".

"Разграбихте държавата за 23 години. Какво направихте с организираната престъпност? Петков ще го запомня с шадравана в Плевен..." - цитира изцепки на ексминистъра Цветанов "24 ЧАСА". Най- популярният любител на шадравани в републиката не му остава длъжен - "Петков му отвърна, че той пък ще остане в историята с 6-те си апартамента..."

Експремиерът пък обяви, че лидерът на ДПС бил поръчал убийството му.

В цялата тая говорилня и замерване с нечистотии известно разведряване и вяра в светлото бъдеще ни носи новината от "24 ЧАСА", че "Дърпат круизен кораб, потънал в урина". Закъсал туристически лайнер (доста подходяща дума за ситуацията) го теглели към спасително пристанище, а всички, намиращи се на борда му "4200 души разполагат с 5 тоалетни"...

Туристическият лайнер вече отдавна си се е прибрал.

А нашият държавен лайнер, потънал до уши в нещото, наричано от класиците "таквозинака"? Има ли кой да го изтегли поне до най-близката обществена тоалетна?




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Точно затова
20.03.2013 15:06
нашите политици се нуждаят от една чаламбъ. Да видиш как ще мирясат след това!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600045
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930