Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 14:07 - ОТКОГА НЕ СЪМ ПОВРЪЩАЛ...
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2055 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. "Стършел", бр. 3479/08.03.2013 г.

Мътни времена, в които никой не знае какво точно иска и от кого го иска, важното е, че всички знаят какво не искат и кога не го искат - сега!

За щастие си имаме вестници, които да ни насочват в правилната посока!

"Звездите бутат ББ към мандат № 2" - твърди "СТАНДАРТ". Не вярвате? Защото не знаете, че "Трансцеденталният инструментариум, който е аполитичен, обаче чертае, че образът на бившия премиер все още виси в квантовия мир на родината". Няма отърване от бате Бойко - и в квантовия мир виси! 

А защо избухнаха бунтовете? Вие си мислите, че е заради надутите сметки, но истината е във вестника - "Малцина знаят, че планетите сега са подредени, както при рождения ден на комунизма - 21.02.1848 г. Тогава Маркс и Енгелс обнародват Комунистическия манифест."

Застрашителното подреждане на звездите принуди по-предвидливите да вземат мерки - "Частници купуват танкове от армията" - сериозно, така пише в "СТАНДАРТ". И сигурно е вярно - само за една седмица в Сливен били купени три танка Т-72! И вие можете да се повъоръжите - стига с тия газови пищови, дето отгоре на всичко и засичат в неподходящ момент! В момента има промоция - "Един танк Т-72 върви на средна цена около 25 000 лева, колкото се дава за 42 тона скрап". По-евтино от джип, но пък къде-къде по-сигурно!

 

Колкото до квантовият мир, той очевидно наистина е пораздрусан от събитията, защото започнаха да се случват паранормални явления в иначе почти нормалната ни родина - "Гаф свика кабинета на 29 февруари" - отбелязва едно от тях "ТРУД". Кой е този Гаф, който свиква Министерския съвет на несъществуваща дата, не става ясно, става ясно, че бъркотията е не само по площадите.

Зловредното влияние на планетата на революциите, Уран, разтресе и медийния квантов мир на родината. Колкото и репортажите и коментарите от ТV 7 да ни убеждават в противното, истината трябва да се търси във вестниците - "Бареков не обръщал палачинката" - уведомява ни "ТРУД". Наричаният досега с малко повече от обидни прякорчета винагивереннапартията програмен директор на телевизията обяснява как за една нощ се е превърнал в нов човек: "Палачинката можеш да обърнеш, когато до вчера си подкрепял Бойко Борисов, а днес подкрепяш Сергей Станишев. Или обратно. А ние, от телевизията, избрахме хората пред политиците".

Как да не се сети човек за един друг, който също така не обръща никога палачинките - борецa за ред, законност и твърдо сварени яйца, Яне Янев? След като цяло едно лято води шествия с обещание да уволни Бойко Борисов, в една прекрасна сутрин той се събуди и получи видение: "Когато народът се произнесе, всеки нормален политик трябва да разбере казаното".

Очевидно останалите партии са ненормални - като изгубят изборите, остават в опозиция, а не се присламчват към победителя.

Но - това е съдбата на политика, когато е на високо, всичко живо му се лепи, след като падне от високото, всички се правят, че не го познават! Даже и в Италия "Дарина отсвири Берлускони" (според "БЪЛГАРИЯ ДНЕС").

Единственият, който не изневери нито на премиера, нито на себе си, си остана културният ни министър. За да отбележи края на министерстването си, г-н Рашидов поканил приятели, почерпил ги и дори им попял. Какво - "24 ЧАСА" знае - "Вежди пее "Откога не съм повръщал"...

Е, човекът вече не е министър на културата - може да му се прости простотията.   



Тагове:   борисов,   вежди,   Яне,   Бареков,   повръщал,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Аз пък бях наскоро в Турция и
20.03.2013 15:03
като ми направиха чаламбъта, взех, че повърнах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598900
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031