Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2013 17:05 - ШАРЕНИИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 6326 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 в. “Стършел”, бр. 3487/03.05.2013 г.

Плюйте в очите на този, който ви рече, че по-калташка предизборна кампания не сме имали от миналия век! После изтрийте наплютото и му отворете умитите очи, та да може да прочете във вестниците какво светло бъдеще ни се е задало и какви хубавини ни очакват!

"Враца ще стане център на вселената" - твърди пред врачани "ПРЕСА" и целокупното астрономичеко общество Бойко Борисов. Това, разбира се, след като бъде изградена подходящата инфраструктура - "Дунав мост 2 и магистралата до Ботевград."

Основните опоненти на досегашния ни благодетел не обещават звезди, но поне "Ако БСП спечели изборите на 12 май, тоталната забрана срещу тютюнопушенето на закрито ще падне"... Скромно, но от сърце обещание на г-н Сергей Станишев, добросъвестно цитирано от "СТАНДАРТ".  На Свиленград не му се отваря парашутът да стане втори център на вселената, но пък там се е задало друго чудо - ексминистърът от ГЕРБ Делян Добрев им обещава енергийна независимост - "Край Свиленград вече има положителни данни за наличие на газ от около 3 милиарда кубика"... Според ексминистъра с тези количества градчето ще може да се топли цели тридесет години... Изразът "положителни данни" подозрително напомня на "основателни подозрения", но нека не търсим и ние теле под ексминистър.

Третата любопитна партия пък агитира с повече от странни препратки към близкото минало - обяснявайки какви светли перспективи очакват изпосталелия Северозапад кандидатът на ДПС Камен Костадинов обяснява пред "ПРЕСА", че "В едно друго време България показа, че има ресурс да спаси Странджа-Сакар. Сега дойде ред на Северозапада"... Кое друго време ли? Ами - на развития социализъм и на процеси, нежно наричани възродителни, това.

В Бургас пък избирателите дават поръчения на любимците си - "Другарю Орешарски, станете премиер и увеличете пенсиите"... Така пише в "24 ЧАСА", сигурно е вярно. А началството на Орешарски, очевидно недочуло исканията на електората, набързо обещало "детските надбавки да станат по 50 лева за дете, без оглед на доходите на родителите"... И се снимало за "СТАНДАРТ" с щастливо семейство с бебче, което ще получи петдесет лева, ако мама и тати зачеркнат правилната цифричка в бюлетината.

Трогателните истории продължават в "ПРЕСА" - "Електронна игра, книжки и голямо плюшено мече занесе Цветан Цветанов" на болно дете в с. Краище. "В дома ни за първи път влиза политик, който да ни попита как се чувстваме като родители и да види как е Атидже", казва щастливият баща. Председателят на ДПС Лютви Местан светкавично проронва сълза и също се отправя към селото, заедно с другите кандидат-депутати от партията си. "Там активистите ще се срещнат с болно дете, но не Атидже. За нея хората на Местан обясниха, че и от ДПС са направили много за лечението й"...

А всички твърдения, че трите години и половина ГЕРБово управление са докарали хората до крайна бедност направо бледнеят пред една историческа снимка в "ПРЕСА" - "Плевенчанин поднесе на Бойко 50-левка за подпис". И си я получил обратно, надяваме се.

На тоя радостен фон няма начин да не се възмутим от действията на опозицията и прокуратурата. В Рибново очаквали г-н Цветан Цветанов с "ръчно омесена пита". Директорът на училището обяснява пред репортер на "ПРЕСА": "Бяхме му приготвили и куп подаръци, като ръчно тъкана престилка и шарени вълнени чорапи"...

А гадната прокуратура провалила получаването на шарените чорапки, защото държала бившия министър на интериора и озвучаването му за някакъв си разпит...

Срамота! Както са тръгнали нещата, вълнените чорапи почти сигурно щяха да му свършат работа на едно сравнително студено място!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - А пък Бойко обеща в махалата, че
01.05.2013 18:17
ще направи собственоръчно една чалъмба на Румен Белчев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600109
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930