Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 15:37 - УШИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 4107 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
в. "Стършел", бр. 3488/10.05.2013 г.

Като не четете вестниците внимателно - така ви се пада! А хората ви предупреждаваха - отворете "МОНИТОР" и ще видите, че с ей толчави букви са ви написали - "Опасен козунак докарва нервни кризи"! Явно доста народ е започнал с козунаците доста преди празниците. И отклоненията в поведението не закъсняха! Пред "СТАНДАРТ" нароченият за следващ премиер г-н Орешарски заявява: "Дянков спря кризата, а аз метеорит"!

На нас противоракетна защита ни не трябва - имаме си готов човек за тая работа. Остава да се провери дали не е от планетата Криптон, защото май само пришълец от нея може да ни оправи.

Междувременно козунаците предизвикаха и сексуални девиации - даже протестиращото голо момиче пред Министерството на правосъдието не предизвика такова вълнение, както ухото на бившия вътрешен министър. "Уши в хола на Бойко" - възмутено констатира "СТАНДАРТ". На другия ден се оказа, че уши е имало и в други помещения, но това само засили нездравата възбуда. Сред възмущенията, че някой си тика ушите не където им е мястото, се открои най-оригиналният - "Модерна България" изсипа слушалки пред US посолството" - отразява събитието "24 ЧАСА". Защо българско гражданско движение протестира срещу българска свинщина пред чуждо посолство? И защо точно пред американското? Там ли е Стената на плача на българската политика? Там ли между камъните се бутат бележчиците с желания?

Но стига плачове, стига оплаквания - животът ни предлага своите малки радости - и "ТРУД" се опитва да ни ги представи: "Британски националист на купон във "Факултета"! Противникът на емигрантите от България, евродепутатът Найджъл Фарадж се явил на рожден ден в циганската махала. На снимката се вижда как му свирят на уше, а според лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев гостът даже не е куснал от уискито, а пил "нашенска домашна ракия и бира"... Свиреп коктейл - това ще го потвърдят всички, пострадали от него. Но в името на висшата политика всичко е позволено! Накрая твърдият националист омекнал и заявил: "Аз за циганите съм спокоен, за българите имах нещо наум"... Слава Богу, че г-н Кънчев не е пипнал бирицата, та му рекъл, че "и за българите не трябва да има притеснения"... Дано да го е запомнил евродепутатът, че ракията, смесена с бира, не прощава!

В стремежа си да ни покаже, че политикът може да има и човешко лице, "СТАНДАРТ" на цяла страница ни занимава с любовта на шефа на РЗС Яне Янев към кобилката му Мима. По-внимателният прочит не може да не се спре на чудесното откровение на политика, извършил най-бързия обратен завой в новата ни история, толкова бърз, че според някои наблюдатели успял да види дънцето на панталоните си - "Конят не знае кръгом, обратно и назад, докато това не важи за магаретата, мулетата и катърите"... Сам си го казва - не сме го измислили ние!

Сред всеобщата веселба един мъдър човек, ректорът на Софийския университет проф. Иван Илчев тъжно ни предупреждава в "24 ЧАСА": "Сега българите гласуват и с подметките си"...

Един даже кандидатства да отиде чак на Марс - там, където според "ПРЕСА" "Холандска компания пуска еднопосочни билети за Марс". Идеята била на Марс да се построи заселническа колония и хората да си живеят, да си садят домати и да редят слънчеви батерии - досущ като нашите фотоволтаици. Какво очаква заселниците на Марс, хората, предпочели да гласуват с подметките си и да изберат един друг свят? Отговор ни дава "МОНИТОР": "НАСА нарисува пенис на Марс". Скучаещ оператор на марсоходчето "Кюриосити" го завъртял няколко пъти по пясъка, та от следите се получило нещо, което иначе се рисува по стените на ония заведения, в които слухтят компетентните органи.

Погледната откъм нашенските географски ширини обаче рисунката може да се оприличи на ухо с жици.

И на Марс ли, бе??? 




 



Тагове:   пенис,   уши,   Марс,   Орешарски,   Цветанов,   Яне,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599064
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031