Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 10:15 - Изтребва се един народ – виновни няма
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5269 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2013 03:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Която и от официалните партии да дойде на власт, който и да поставят за премиер, всъщност нашата бивша държава ще я управляват все същите евреи сатанисти.

Пламен Орешарски не само не спря политиката, започната от предишните правителства за физическо ликвидиране на бедните българи. А над 80% от българите са бедни. Всяко правителство през последните 23 години се оказваше по-лошо от предишното. По-безчовечно и по-грабителско. Боклук Бойко Борисов заслужава да бъде набучен на кол в центъра на София. Бесилка за такъв гаден престъпник е малко. Управлението на Орешарски обаче започна с такива садистични и незаконни изстъпления, че наистина не знам възможно ли е да съществува по-голямо зло.

Само че истинските престъпления на партиите не се виждат, за тях почти не се говори. Залъгват ни с някакви смешни протести, на които се издигат повърхностни искания. При това „протестите” бяха овладени от партиите и от конспиративните надправителствени организации, финансирани от Сорос. Задава се не промяна, а нов кръг на смъртоносната, на българоубийствената спирала, в която ни завъртяха евреите.

Казват, че евреите искат да ни изтребят, за да отнемат земята ни и да се заселят тук. Да, такъв план има.Планът „Еврия”. Зад този план обаче стои един друг, още по-зловещ план, за който и самите евреи не подозират. Те, евреите са ни обрекли на смърт, но те също са обречени да умрат, след като си изпълнят мръсната задача. Ще умрат и циганите. Само че на нас от тяхната смърт по-леко няма да ни стане.

Отново припомням нещо, писано преди време. Искам българите да се осъзнаят, преди да е станало прекалено късно. Срокът ни вече изтича.

27 юли 2013 година

***

„Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.” - Makkoth (7 b)

Да, няма виновни. Ограбиха България, откраднаха, тоест приватизираха си българската земя, присвоиха си законите, посегнаха и си взеха всичко, което им хареса. Виновни няма. Докараха българина до просешка тояга, и с неговите пари и богатства, събирани от поколения позволиха на мързеливите цигани да се замогнат. Създадоха безбройни цигански банди и ги пратиха да грабят, да насилват и убиват безнаказано безпомощните българи. Виновни няма. Умъртвиха с различни методи един милион българи, а други милион и половина прокудиха зад граница. Виновни няма. Създадоха специални методики за медицински геноцид, вследствие на което над 250 хиляди български семейства са бездетни. Вследствие на което заболеваемостта от рак, инфарктите и инсултите сред българите са не в пъти, а в „пъти с нула накрая”, както се изрази един мой добър приятел, преди самият той да умре от рак. Виновни няма. Избиха целия духовен, интелектуален и морален елит на България, оставиха само карикатурите. Избиха безжалостно цяла категория българи – участниците в антиболшевишката Съпротива и сега се готвят да доизбият останалите. Виновни няма.

Да, виновни няма и няма и да има. Защото според тях престъплението срещу българин не се приема за престъпление.

Има ли свидетели на престъплението? Има един свидетел и той бе посочен още от Виктор Юго – целият свят. Светът обаче мълчи. Мълчи под ционистката тояга и американския глобалистки ботуш. Светът мълчи, той е ням, него го няма. Свидетели има ли? Свидетели няма. Престъплението може да продължи. И виновни няма да има.

18 януари 2010 година



Тагове:   евреи,   протести,   геноцид,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Прокудените
27.06.2013 11:41
българи са 2 800 000 души!Няма грешка!Умрелите са повече от милион и половина!
Децата в училище са вече МАЛЦИНСТВО! КАСАЕ СЕ ЗА НЯКАКВИ СИ 5-10 ГОДИНИ!
цитирай
2. ravramov - Поздравления за материала!
27.06.2013 12:14
Това е истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996307
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031