Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2010 12:21 - ПОМИЯРИ В ПАЛМОВО МАСЛО
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2136 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. "Стършел", бр. 3343/09.07.2010 г.

         Ние най обичаме да мразим. Особено в жегите.

Особено през юли, когато Сметната палата публикува имуществените декларации на нашите избраници. И, странно - изведнъж намразваме всички тези хора, заради които по изборите сме се карали по кръчмите и сме си късали копчетата едни на други.

Спомняте ли си коленопреклонните репортажи от посрещането на Симеон? А, забравили сте ги. Но си спомняте "СТАНДАРТ" от миналата седмица - "Царя с 1 млн. от небето". Ей така - изведнъж отникъде в сметката на величеството се бил появил цял милион. Айде, отиде коня у ряката - ще рече добросъвестният читател, величеството хептен се изтарикати... Добре че  е "24 ЧАСА", за да ни светне откъде идват парите - "Симеон забогатял - осъдил чужд вестник". Патриотично - нека съди чуждите, от нашите какво може да се вземе - на босия опинците. Странно племе сме това, българите, още по-странно - пишещите във вестници българи. Политиците, декларирали нищожни доходи, презираме, заявилите, че са се пооблажили от властта - ругаем.

"Бившия транспортен министър Петър Мутафчиев също жив да го оплачеш. Той е успял да задели скромните 3 хил. лева"... ("МОНИТОР").

Дотук - добре. Оплакваме бившия министър. Ами после? "Черешката на тортата обаче е жилището за 663 хил. лева в Белгия на евродепутата от бившата управляваща партия БСП Кристиян Вигенин"... (пак "МОНИТОР"). Пешкин момче, всинца ни преметна, биха рекли предците ни. И, доколкото правителството все още е само на една годинка мандат и някак неудобно иде да се мрази, още повече - по време на криза, вестникарите се насочват към изконния конфликт български на прехода - между кучелюби и кучемрази - двете най-големи и влиятелни партии в страната. Конфликтите им напомнят първите демократични избори, когато привържениците на монолитната червена и още по-монолитната синя партия се млатеха с плакати и заливаха с боя. След като не успя да открие психопата, отрязал краката на нещастното помиярче Мима, "ТРУД" изкопава шуменски пияница, убил куче с ритници, и на цялата фатална 13-а страница ни предупреждава: "Убиецът на кучето Бера утре ще погуби дете!". Има и снимка на бъдещия детеубиец - майки, пазете децата си! Добре че пияницата не е царска особа, можеше да смъкне някой лев от ВАЦ-овото издание.

За баланс в кьошето под разтърсващия репортаж за кучеубийството е гудена снимка на бабата от Дряново, на която отрязаха ръката, след като я нападна глутница кучета. С информацията, че ще "Вземат ДНК от песове, нахапали почти до смърт баба". Дотук - добре, бабата - кучета я яли (и в прекия, и в преносния смисъл), правата на животните трябва да се защитават, животът на всяко живо същество е свещен. Ако разгърнем "24 ЧАСА" и прочетем изявлението на зам.-главния прокурор Валери Първанов, че "От 6 месеца до година чакаме резултати от ДНК експертизи", ще видим, че пред нашите баби бъдещето наистина е светло - светлината вече се вижда в края на тунела.

Междувременно кучелюбската партия изненадващо започна да се цепи на помияролюбци и помияромразци. Поне според "СТАНДАРТ". Известната от телевизионно шоу госпожа Меги Дерм излязла да се разходи с детето, асистента си и с прибраните от улицата помиярчета. На неизвестна госпожа, която се разхождала със сина си и по-скъпо струваща животинка, съседството на помиярите не се харесало. И, както обичаше да казва един бивш депутат, работата станала на кълбета. "Младежът (синът на втората г-жа - б.м.) се нахвърлил върху едно от кучетата на Меги и започнал да го души, след което започнал да удря и Ангел Илиев. Майката също скочила върху асистента на Меги Дерм и го задрала..."

За финал дамата с кученцето опердашила любителката на помияри и с каишката на домашния си любимец. Защо ни е на нас политика - дай ни на нас да воюваме за правата на животните - зверовете само ще стоят кротко отстрани, ще клатят глави и ще цъкат с език.

Междувременно се явиха и поличби - след като се оказа, че в сиренето няма мляко, "24 ЧАСА" направи потресаващо откритие - "Откриха палма в краве масло".

Може би от това озверяваме така - не ще да е само от глупост или от жегите, а? Палмите действат на хората изнервящо - за справка - канибалите в топлите страни.



Тагове:   масло,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - куче влачи....
09.07.2010 15:44
Куче - касичка. .....туй ще да е всичко във вестниците. Купуваш си вестник- пълниш им касичката.
цитирай
2. анонимен - куче влачи тираж
10.07.2010 20:19
Канибал си маже палмово масло на хляба и си мисли - " не може да се разчита вече на хората"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600873
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930