Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2010 13:21 - БОГОВЕТЕ СИГУРНО СА ИЗТРЕЩЕЛИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1962 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр 3354/24.09.2010 г.

 

За тях не знам, за вестниците съм почти сигурен.

В стремежа си да ни поднесат положителни новини понякога надминават дори себе си.

"Ракията ни ще е по-евтина с два лева" - радва ни "24 ЧАСА". При по-внимателно прочитане на текста под уводното за вестника заглавие става ясно, че това евентуално би станало, ако икономическото министерство проучи гръцкия опит и се пребори с евробюрократите за не знам какво си... Както казват в баналните американски филми - четете дребния шрифт!

Положителните новини продължават - вече знаем двете най-сигурни места в България. Пак от "24 ЧАСА": "Арестът е едно от сигурните места в държавата" - уверява ни министърът Цветанов.  Другото сигурно място ни посочва главният архитект на София - "Метрото е най-сигурно при силен трус".

Очакваме да ни посочат и трето сигурно място - още не е ясно къде ще е то, защото в Казичене хората нещо протестират против новите гробища.

Само "НОВИНАР" обърна внимание на подписката на Яне Янев "България - президентска република". Както обяснява радетелят на реда, законността и справедливостта, целта била да се съберат един милион подписа, та да се свика референдум за промяна на конституцията. На удара отговарят феновете на националния по футбол - "Връщат с петиция Бербо в националния" - съобщава "24 ЧАСА". Интернет подписката също разчита на един милион подписа, които да трогнат сърцето на Бербатов и сломят решението му да си играе само в Англия.

Есен е - и подписките почнаха да валят като листопада по телевизията.

А председателката на парламента г-жа Цачева разви бурна дейност у нас и по други места. "Цачева гледа кино в Киев" - четем в "СТАНДАРТ".

Какво друго е сторила председателката насред Киева града голяма? "Строим Шипка в Украйна" - "ТЕЛЕГРАФ". Е, засега не връх, а само паметник, при това - умалено копие. С парите от глобите на отсъстващи депутати.

Някъде по паметника трябва да напишат като основен спомоществовател Ахмед Доган - него най-много го глобяват.

Но не само това! "Цачева пя през сълзи в Одеса "Облаче ле бяло" - "24 ЧАСА". Хубаво е, че пее, явно председателката обича музиката. "Тя обеща, че Народното събрание ще финансира диск със златните гласове на българското оперно изкуство" - обяснява "СТАНДАРТ". Предполага се - пак с пари от глобите. А какво точно е правила все пак парламентарната ни представителка в украинския парламент? Пак "24 ЧАСА": "Цачева учи украинци да не гласуват с чужди карти".

А така! Като научи нашите - отиде да обучава други страни и народи...

Добрите новини продължават да се точат и в криминалната хроника. "Хванаха Щайгата, изкормил Точката" - топли душите ни "ТЕЛЕГРАФ". И добавя към доброто ни настроение детайлно описание на убийството. Да се учим как стават тия работи.

"НОВИНАР" вдига топката с "Американец изби 5 души заради пържени яйца". Американска им работа - кое им е наред, та и яйцата!

Още на другия ден "СТАНДАРТ" отвръща с родна, българска откачалка - "Коста гръмна съпруга и син заради непрани гащи"... Ще ми се хвалят американците с психари - я у нас какви си имаме!

И все пак "МОНИТОР" е най-оптимистично настроен от всички: "Краят на света през 2012 година се отлага".

А знаете ли каква е разликата между вестника и баничката?

Баничката струва осемдесет стотинки, а вестникът - деветдесет.

Ако баничката е направена с поостаряла мас, а вие имате чувствителен стомах, тя може в някои случаи да ви докара разстройство.

Вестникът срещу деветдесетте си стотинки - със сигурност.




Гласувай:
2



1. анонимен - третото сигурно Нещо
24.09.2010 21:34
За сведение на посрещачите: Бербатов иска да се върне в Република България като треньор. Като за начало тича по шест мили, гледа мач от Мондиала и е срамежлив.
цитирай
2. анонимен - Спец по изтрещяване
27.09.2010 21:36
Изтрещяха Румене, изтрещяха отвсякъде! И за да е сигурно изтрещяването - няма ни лекари, ни лекарства!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598932
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031