Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2010 15:45 - 666 на 777
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1662 Коментари: 2 Гласове:
2



в. "Стършел", бр. 3356/08.10.2010 г.

Милата родина взе, че за една седмица цъфна и върза. Не вярвате? Значи - не четете винагивярнанапартията ни преса! Първото парче вестникарска хартия, попаднало ви от гвоздея на онова място, ще ви избоде очите с живи факти!

"Бабите ни стават като германки" - твърди "СТАНДАРТ". Ако се минете да прочетете и по-дребните буквички под заглавието, ще разберете, че става дума не за вашата баба, не и за вашите родители, дори не и за вас - защото това щастливо събитие според прогнозите на международна конференция за демографския процес и стареенето се очаква след 30-40 години.

Когато днешните абитуриентки ще са баби.

Е, тогава вече "ще се глезят в СПА хотелите у нас и в чужбина", "няма да живеят по двойки. А свободни и активни, те ще търсят повече разнообразие с партньор, а защо не и любов"...

Още по-голям оптимист е министърът Дянков. Според цитирано в "НОВИНАР" негово изказване "България след 10 години ще изглежда като страна, в която всички ще искат да живеят, учат и останат".

Това вече сме го проигравали с програмата на ХХII конгрес на КПСС - комунизмът идваше точно 20 години след приемането є. През 1980 година...

Важното е да има светло бъдеще, важното е днешните кахъри да ни се струват все по-бели и по-бели - като в Кюстендил например, където попълват бюджета с нов вид глоба. "Пикльовци глобени с 15 бона" - твърди "ТЕЛЕГРАФ". В "ТРУД" жизнено важната идея за попълване на общинския бюджет е, кой знае защо, поомаловажена - "5600 лв. от уриниране събраха в Кюстендил"...

Спи ли министърът Дянков? Само от глоби в подлеза на Централна гара може да запълни бюджетния дефицит!

Задалият се вот на недоверие мобилизира "МОНИТОР" - "Премиерът подкрепян от интелигентните и заможни българи".

Заглавието е над социологическо изследване на НЦИОМ, в което става дума за доста любопитни цифри, но кой ти чете цифрите - гледай заглавието!

Още по-любопитно е, че премиерът кой знае защо изобщо не фигурира сред класираните по рейтинг политици и изобщо не се споменава на цялата вестникарска страница.

Най-любопитното, разбира се, е плоското и малко просташко внушение - кои сте вие, които не одобрявате премиера? Неинтелигентни неудачници,  бедни оръфляци! Грозни, мръсни, зли...

Междувременно "24 ЧАСА" пое поредната си кампания - след преименуването на летището и свалянето на здравната министърка заради това, че не била дала интервю за вестника - тоя път срещу единния граждански номер. "Православни не щат ЕГН, било числото на звяра". Столична юристка завела дело, за да се откаже от ЕГН-то си. Юридическите аргументи цайтунгът претупва набързо, за да се спре на това, което затъпелият от четене на вестници читател ще кльопне по-лесно  - "При изговарянето му - ЕГЕНЕ, три пъти изричаме буквата Е, която е номер 6 в азбуката ни, т.е. получава се числото на дявола 666"...

По-нататък се дават справки колко е опасно това число, как раждаемостта пада заради ЕГН-то, настоява се патриархът да излезе със становище и т.н....

Не зная защо, но на мен по-силно впечатление ми направи числото 777.

"Алма матер е на 777-о място в света" - сухо ни информира в кратка дописчица "ТРУД". Става въпрос за най-славния наш университет - Софийския.

Следващите в класацията български университети са съответно на 1816-о и 2409-о място...

Хубаво е да си помислим на какво точно светло бъдеще се надяваме, след като не можем да образоваме децата си.

А иначе откриването на академичната учебна година в Софийския университет мина под знака на парното, което ще спре, топлата вода, която временно е пусната, и тухлата, връчена на министъра на просвещението, за да си блъска с нея главата, когато си спомни за печалния миг, в който се е решил да поеме министерството.

Веселете се, докато сте млади, мили деца, светлото бъдеще май ще се поотложи с още половин век...




Гласувай:
2



1. eli23 - Е,такива статии да има в рубриката!
07.10.2010 10:56
Сексуалните,копрофилните,силиконовите и разни подобни от тъпанарницата ги има в свободната ни преса,но защо да им обръщаме внимание?Гадни са.
цитирай
2. анонимен - Зъл оръфляк от набор 66
08.10.2010 12:44
И на азбука не случихме. Ето защо се срамим да пишем на нея. В другите азбуки буквата Е е турена на някое друго място, че да не дразни никого- ни попа, ни даскала , ни кмето..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600285
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930