Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2011 11:37 - ЖОРЖ, ГОЦЕ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2154 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3387/20.05.2011 г.

 

Това, българите, сме неблагодарни същества. Хич бива ли така да забравяме Жорж? Човекът,  научил прохождащите ни политици, че най-прекият път към умовете и сърцата на избирателите е да ги убедиш, че всички освен тях са маскари?

Слава Богу, яви се Жорж народу - първо в телевизорите, а после - и в "24 ЧАСА", за да го просветли, че "Аз лежа във Военна болница с двустранна бронхопневмония, а през това време някакъв дребен циганин от Драгалевци ми открадва партията". От друга страна пък "През 2005 г. момченцето Болен Лидеров беше една точка в пейзажа при мене", а еврокомисарката Меглена Кунева "отиде и стана снаха на втория човек след Тодор Живков - Иван Пръмов. След това легна като изтривалка на Кобурга"... Маскари, разбираш! Да не говорим за президента - "Дал съм 4 процента гласове за Георги Седефчов Първанов (...) И за благодарност лицето Георги Седефчов Първанов ме излъгва за амбасадор в Лондон".

Все пак старата школа си е стара школа - президентът на републиката е наричан уважително с трите му имена, а не с агентурното му име, използвано широко от министъра Цветанов. Същата маскара, за която лицето Седефчов-Гоце пред "ТРУД"  обяви, че "Цветанов е олицетворението на моралния крах на ГЕРБ"...

Маскари са до един - внушава и българската преса, абсолютно независима от политически, икономически и други влияния - президентът дори има странни образувания по долната челюст - четете "МОНИТОР" и се убедете с очите си - "Първанов с бивни, нямал рога". Засрамете се, клеветници - не е лопатар президентът ви, а диво прасе!

Ако прочетете и написаното по-долу ще разберете, че става дума за ловни трофеи, но в това забързано ежедневие - кой ти гледа!

На удара отговаря "ГАЛЕРИЯ" с гуденото до главата на вестника твърдение, "Цецо Ченгето - рогоносец, Флоров купен от Таки". Бръкналият се с левче читател ще стигне и до вътрешните страници, където става ясно, че твърдението е на журналист от конкурентния "Уикенд", който според галеристите смърка бяло, затова му се привиждат розови слонове, но Цецо си носи последствията.

Единствена светла личност според почти всички всекидневници си остава премиерът - прославен от Жорж като човек, който "не спи през нощта, за да измисли по какъв начин да спечели хорската любов". Вярно - хорската и основно - вестникарската. "ТЕЛЕГРАФ" тържествено ни съобщава, че "След сигнал на премиера" срещу маскарите от тройната коалиция са започнали "12 дела срещу кабинета "Станишев". Премиерът сигнализирал, прокуратурата образувала делата - само че в последното изречение прокурорът Кокинов обяснява, че "Засега делата се водят срещу неизвестен извършител".

Маскари, маскари сме ние - затова и великите сили си чистят маскарите, като ни ги пращат за посланици.

Добре че е Румен Петков - този бял рицар на справедливостта върху бял мотоциклет край белоснежните плевенски шадравани, та да ни светне на какво сме попаднали и какво ни чака - "Няма как САЩ да държат боклук като Уорлик тук" - гордо заявява пред "24 ЧАСА" (ама го има в различни варианти и в другите вестници) ексминистърът на интериора.

Ние си знаем, че няма справедливост на тоя свят, но Бог забавя, ала не забравя - докато съдебната система се натутка да осъди престъпниците, "Запек мъчи поръчител на Килърите".

Днес запекът ще измъчи поръчителя - утре и извършителите - не може всички маскари съвсем безнаказано да се измъкват от тоя живот!

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598908
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031