Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2011 15:32 - ЛАЧЕНИТЕ ОБУВКИ НА НЕЗНАЙНИЯ БОЙКО
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1753 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3402/02.09.2011 г.

 

Подмениха ни премиера! Ей така - като едното нищо го подмениха - вместо онзи, с номер 13 на гърба и бутонките, на сватбата на външния министър ни пробутаха някакъв нов - навлечен във фрак и с лачени обувки!

Най-лошото е, че никой не е обърнал внимание на подмяната, дори най-близките му хора! Въпреки че според "24 ЧАСА" "Росен Плевнелиев, Вежди Рашидов, Томислав Дончев заедно с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев оживено коментираха колко добре му стои на шефа черният фрак"...

Лачените обувки очевидно са изболи очите на всички репортери - "СТАНДАРТ" набляга на това как двойникът "приятно изненадал гостите, изтупан в тежък фрак и лачени  обувки". Врелият и кипелият в светски събития вестник на трудещите се хора, "ТРУД", отбелязва, че премиерът "бе нагизден във фрак със задължителната към него бяла папийонка и лачени обувки".

Сватбата очевидно е била тежка и репортерите са се добрали до някоя и друга чашка по масите, защото се забелязва забележителен разнобой в информациите - според "СТАНДАРТ" "Министър пее на Младеновата сватба", а очевидно по-напредналият в материала екип на "24 ЧАСА" е преброил, че "Трима министри пеят за Младенов и Гергана".

"ТРУД" палаво отбелязва, че "Кумът Бойко поръча на младоженците да произвеждат бъдещи министри и евродепутати"; "24 ЧАСА" - че вицепремиерът Цветанов "заръча на Младенов и съпругата му да попълват бордовата книга на Министерския съвет с деца".

Присъединяваме се към пожеланията - все пак и министрите са хора или - както би ни го изпял земеделският министър Найденов, "Всички сме хора на този свят - и министри, и богати"... Това - пак според "24 ЧАСА" - другите вестници не са обърнали толкова внимание на текста.

Но сватбите са си такива събития - всички дрънкат глупости, зяпат в лачените обувки на кума и броят салатите по масите.

Добре че кабинетът си взе само седмичка отпуска по случай радостното събитие - според изследване, цитирано в "МОНИТОР", "Две седмици на море водят до срив в IQ - оглупяваме по време на отпуска". Двете седмички лежане по плажа и припяване по сватби сваляли коефициента на интелигентност с 20 единици! Да му мислят тези, които като президента Буш са със 75!

Но за всички, които може би вече се притесняват дали има пилот в самолета, се е погрижил вездесъщият "24 ЧАСА". На цяла страница можем да прочетем инструкцията "Няма пилот в самолета! Как да го приземим?"  Има и картинка - кое къде се натиска, така че - ако нещо стане, да си се приземите благополучно. Само, моля ви, не се бийте пред пилотската кабина - караниците кой да води бащина дружина никога не са водели до добър край! И - да не забравите най-важната инструкция - след като приземите самолета (чунким, голяма работа), не забравяйте да изнесете припадналия пилот!

Макар че досегашната ни държавна практика показва, че пилотите обикновено се изнасят своевременно по терлици или по лачени обувки съвсем сами, а нас оставят да се главоболим с приземяванията.




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ironia - Не ми стана ясно?
31.08.2011 16:13
За министър ли трябва да се оженя, че децата ми да станат министри или евродепутати?
Пак съм пропуснала този урок, в който се обяснява санът по произход. :))))))
цитирай
2. apostapostoloff - А бе, и Владко на татко се
31.08.2011 16:52
канеше да става големец, ама...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599064
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031