Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 16:21 - ЗЕЛЕНИ ЗЛОНАМЕРЕНИ ГУЩЕРИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1067 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3410/28.10.2011 г.

 

Има известно основание в твърдението на "СТАНДАРТ", че световната финансова система е създадена от "озарените гущери (рептилите) и сивите - хибридна раса между човека и извънземни". Нали се сещате как вестникарите наричат щатската валута, когато им липсва синоним? Гущери, разбира се! Но справедливостта рано или късно възтържествува - извънземно мешере вече е осъдило спекулантите с ценни книжа! "Уолстрийт осъден от Галактически събор" - радостно съобщава газетата.

У нас извънземните са го дали на уволнявка и са ни оставили да си се забавляваме както намерим за добре. "Старец мастурбира пред 4 деца" - предлага ни вариант за забавление "ТЕЛЕГРАФ". За интересуващите се - има подробно описание как стават тия заварки.

Политиканите се забавляват с предизборната пропаганда. За съжаление политическите сили скромно не се афишират, след тях остават само направените добрини - "Раздават кокошки носачки, кошове за боклук и карти за автобус" - твърди "ТЕЛЕГРАФ". "СТАНДАРТ" допълва картинката - "Кандидат-кметове раздават дърва, сланина и печки "Чудо". Отново телеграфната газета ни радва с информация за замогването на електората (или поне на кандидат-избраниците му) - "Скарата вече с гарнитура". Прословутото предизборно кебапче в Добричко било вървяло вече с гарнитура. Насред София пък прочут бивш кмет разлива "курбан за хората с ограничени възможности". "НОВИНАР" успокоява недоредилите се до чорбицата, че "Софиянски обещава нови социални кухни в София". Тъкмо да ни стане симпатичен, и "ТЕЛЕГРАФ" отвръща на удара: "PR на Софиянски пробва да подкупи журналист". PR-ката на кандидат-кмета опитала да пробута на Люба Кулезич книга с мушнат в нея плик. В плика не е ясно какво е имало, но г-жа Кулезич заподозряла, че е натъпкан с пари, та го върнала. Благоразумно - бихме отбелязали. Не напразно според "24 ЧАСА" "Доклад ни хвали, че сме фискално благоразумни". Цената на фискалното благоразумие можем да открием в същия брой, на същата страница - "Краставиците поскъпнаха с 20 % само за седмица".

Междувременно българският съд пак доказа, че всички твърдения, че не си върши работата, са пълна клевета - насред Търново града голяма съдиите постановиха местният пивоварен завод да изпрати на варненски моряк тон и половина бира - "1672 литра бира или 836 двулитрови бутилки светло пиво трябва да изпие варненецът Иван Митев. Мъжът осъди пивоварна "Болярка" заради късмет под капачката..." - твърди "СТАНДАРТ". От текста не става ясно кой е по-потърпевш - излиза, че съдът освен че е осъдил пивоварната, май е задължил жалбоподателя да излочи количествата в съкратени срокове.

Като се присъединяваме към всенародната завист към печелившия, продължаваме да се възхищаваме от работата на българските съдии - "Разрешиха порно на площада във Видин" - информира ни "ТРУД". Административният съд отменил сбъркан текст в градската наредба за опазване на обществения ред и така порното се оказало без забрана. Дано някой от предприемчивите видинчани не се ентусиазира да се възползва от разрешението, че по света стават и злополуки - "Британка забременя след гледане на 3D порно" - предупреждава "НОВИНАР".

Във всичко това, разбира се, имат пръст само злонамерените озарени сиво-зелени гущери - нашата родна глупост е плод само на техните извънземни козни!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600309
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930