Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 15:57 - ВЕСТНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1717 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

в. “Стършел”, бр. 3414/25.11.2011 г.

Когато някоя кабеларка я досрамее да пише в програмата си, че пуска по нощите порно, маркира филмчето като "филм за възрастни". И всичко е чисто!

Когато някой вестник го досрамее...

Вестник да го досрамее? Айде сега - и вие сте едни! Вестникарят знае две и двеста, вестникарят може от всяка новина да направи порно и от всяко порно - новина!

През седмицата всекидневните газети взаимно се замеряха с обвинения в пожълтяване и политически и икономически пристрастия. За пристрастията не знам, за жълтото съм сигурен!

"24 ЧАСА" дава своя принос в порнотерминологията - "Гимнастичка се съблича онлайн". Нищо ново - има го и това. Новината е в текста на информацийката - гимнастичката се събличала "в порносайтовете за възрастни". Щом има за възрастни, значи има и за деца, така ли?

Опонентът в медийния спор кой е по-по-жълт, "СТАНДАРТ", контрира с пикантното антрефиленце "Присъда за младеж без гащи пред полицай". Пак банална случка - поискали му документите, той вместо това си събул панталонките и си показал каквото има на униформените... Можете да пробвате и вие - според информацията това ще ви струва само четири месеца условно!

Третата страна в спора, "МОНИТОР", акцентира върху хранителните качества на... По-добре да не преразказваме - само ще развалим доброто съчинение - "Китаец прави чай с фекалии от панда". Пандата иначе е изчезващ вид, но китаецът някак се е изхитрил да търчи с кофичка и лопатка след миловидните мечки и в свободното си време да дава изявления, че "екскрементите им са богати на фибри и хранителни вещества", а отгоре на това "имат характерен, приличен на орехов, аромат"...

Дъщерното издание, "ТЕЛЕГРАФ", също набляга на гастрономията - в репортаж от хипермаркетите зоркото око на репортера забелязва, че "Старци крият салам в гащите, мадами крадат хайвер в жартиера". Има и по-пикантни начини за отмъкване на кремчета и парфюми, но те са по-специфични, затова ще ви оставим сами да си ги намерите във вестниците за възрастни.

В благородната борба с пожълтяването на конкурента всички средства са позволени! Важното е читателят да разбере кое е сериозното издание и да презре несериозното!

Може би затова "НОВИНАР" открива деликатна вибродискусия с материалчето "И мъжете си падат по вибратори".

Деца, по-нататък не четете, защото дискусията ще завибрее!

"МОНИТОР" веднага отвръща на удара с "Ревнивец уби жена си с вибратор". Твърдението е доказано със снимка на убитата красавица, както и на "оръжието на убийството"... Почтено е цитиран жълтият руски сайт, от който е почерпена информацията, така че - няма скрито покрито!

"ТЕЛЕГРАФ" се опитва да ни бъде полезен с препоръки къде да пазаруваме най-евтино с "Вибратори втора ръка на битака".

Вместо на цената в магазините, оказионните атрибути се предлагали за десетина-петнайсет лева... Има и хигиенна препоръка - "Малко спирт и са като нови"...

Май все пак чаят от панда  е за предпочитане пред все по-нежълтите всекидневни газети за възрастни...



Тагове:   вестници,   порно,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Чаят от лайна на панда
24.11.2011 17:32
върви много добре с чалъмбата! А пък чалъмбата си е чалъмба...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600040
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930