Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2012 15:08 - АХ, ВЪРНЕТЕ СЕ, МЛАДИ БЪЛГАРИ!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2376 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
в. "Стършел", бр. 3436/04.05.2012 г.

Още преди да се построи вторият терминал на летището в София тая песен жално призоваваше забегналите млади българи да се върнат, че за тях била плачела жално майка България.

Един терминал се оказа недостатъчен, направихме си и втори - и старата песен се изви на нов глас. Четем "ТЕЛЕГРАФ" и не вярваме ни на очите, ни на ушите си - "Шефове молят студентите да не заминават за чужбина"!

Стига, бе! В страната с най-висока безработица сред младежите! И какво става по-нататък? "От всички страни на летището излязоха млади хора с куфари и раници и започнаха да танцуват, да пеят и да пляскат. Багажите бяха хвърлени на земята в знак, че те остават тук и няма да напускат България."

Стига, бе! А по-нататък? "Шефове на големи фирми също участваха в събитието, с което искаха да кажат на младите и умни хора, че имат нужда от тях, ще им дадат работа и е важно да останат у нас".

А стига, бе! Какво е това чудо, станало насред терминала голяма?

За съжаление вече сме във век, в който чудесата не стават по летищата. Младежи наистина е имало, наистина са си хвърляли куфарите, наистина са пели и танцували... Става дума за акция, организирана от студенти в НБУ.

Наивно? Може би. По-скоро - тъжно.

Още по-тъжно става, ако човек реши да провери дали текстът под снимката на ентусиастите е верен. "Във флашмоба се включиха близо 50 човека" - твърди газетата. Направихме си труда да преброим студентите на снимката. Излязоха наистина почти 50 - точно 18... А шефовете на големите фирми изобщо ги няма. Може би - от скромност...

Но да продължим с по-оптимистични новини - "Гаргите наистина се ядат, вижте в интернет" - уверява ни в "ПРЕСА" злополучният еврокомисар Карстен Расмусен. "В Шумен казах, че тези гарги могат да се ядат, а после проверих и в интернет и се оказа, че наистина се консумират!" Милото то - първо дава указания, после проверява дали не са пълна глупост...

"ВСЕКИ ДЕН" пък се извисява до върховете на разследващата журналистика. "Масларова пусна корем" - гордо съобщава разкритията си газетата. Но ако си мислите, че стремежът за пълна и точна информираност на Негово Величество Читателя стига само дотук - дълбоко се лъжете! Храбрите всекидневни репортери превъзмогват всякакви трудности, за да разкрият и причината за въпросния корем - "Масларовица яде прекалено много, а рядко се задържа в тоалетната повече от пет минути". Бих дал пет кинта, за да мога да погледам поне пет минути нещастния парламентарен репортер, боднат от издателя си пред тоалетната с хронометър в ръка - да засича престоя на депутатите...

Археологическото лято също започна с гръм и трясък - "Порно отпреди Камасутра лъсна в Созопол" - радва се "ТРУД".

Само така - миналата година се откри гърненце, доказващо, че ракията е българско изобретение, тази - друго - доказващо, че по нашите земи древните са били доста по-напред с материала от Индия и самодоволната днес Европа.

Това, че находките са от елинската епоха, не притеснява пък "24 ЧАСА" да мушне информацията за "фрагментите с фелацио и сношение отзад между мъже и жени" под рубриката "Патриотични четива".

Ех, да ви имах патриотизма...

Да знаете в колко отваря Терминал 2?




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Аз не съм студент, но подготвям и...
02.05.2012 23:06
Аз не съм студент, но подготвям излитането на цялото семейство... Благодаря на другаря Станишев, и неговия колега, Другаря Борисов за това...
цитирай
2. анонимен - Ква полза, от там излитат само два чартъра - един за Беларус и един за Узбекистан...
28.06.2012 00:49
ssia
цитирай
3. анонимен - Явно има запознати с полетите. . . ! ...
28.06.2012 01:10
Явно има запознати с полетите... ! Каква е ползата от коментари, когато само един Ханонимен се надриска? Поздрави, Г-н Белчев!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599056
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031