Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2012 16:00 - ВИЗАНТИЙСКИ НОМЕРА
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 2594 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 07.11.2012 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. “Стършел”, бр. 3463/09.11.2012 г.

 

Патриотично настроените газети с възторг подеха възхвала на втвърдения курс на българското правителство към комшиите - към Македония, която опитвала да ни свие половината история, и към Турция, която пък отново искала да ни завладее - къде икономически, къде нацяло...

В общия патриотарски подем изведнъж някой се присети, че си имаме още един съсед, с когото можем да се заядем, та да се харесаме на Този, Който Трябва - и изведнъж в газетите започна да бъка от новини за Гърция и коварните є византийски номера!

"Гърци се стягат да отмъкнат пачките" - предупреждава "СТАНДАРТ". Подлите комшии, маскирани като туристи, идвали за уикенда в България, за да пускат фишове за тотото, та да ни отмъкнат изконния български джакпот!

О, спи ли Дянков, о, Дянков не види ли!

Не стига това, ами си насъскват и зверовете да идват да вечерят у нас, вместо да обикалят по нихните, гръцки кошари!  "Гръцки вълци изядоха стадо кози от гоцеделчевско село" - четем в 24 ЧАСА".

Откъде се е разбрало, че вълците вият на гръцки - не става ясно. Може би някой от тях си е загубил личната карта около бастисаното стадо!

Министърът на екстериора г-н Младенов триумфално обиколи южните райони, за да покаже колко твърдо страната защитава интересите си - в шоуто се били включили освен редови граждани, и шефове на полицията, които възмутено го информирали, че "Гърци къртят БГ коли за изгорял стоп".  Как се кърти кола - може да обясни само репортерката на "ТЕЛЕГРАФ", по-любопитно е възмутеното изявление на шефа на РПУ-то в Гоце Делчев инспектор Тонев - "Може и да е законно, но това тяхното си е кампанийно". Странна държава е това Гърция - нарушителите ги глобяват, можете ли да си представите!

У нас съвсем не е така - тук само ги питаме какво си мислят, че ще правим сега, и всичко си идва на мястото!

Подли византийски номера, ще знаете!

Не ни стига неоислямизмът, с който ни плашат националистично настроени академици и професионални патриоти, ами сега се зададе и нова, фанариотска напаст - отваряме "24 ЧАСА" и изтръпваме от ужас - "Село Црънча иска да се погърчи цялото"!

Отчаяни от разточилата се двайсет години реституция, жителите на селото воглаве с кмета си и бившия зам.-министър от Станишевия кабинет г-н Войнов заплашили с писмо всички институции, че ако не им върнат земите, щели да се прехвърлят от област Девин към област Кавала. Можело и към Драма - все тая! Защо екс-зам.-министърът чак сега се е сетил да помага на съселяните си - остава в тайна.

Е, и нашите не остават длъжни на коварните южняци - кога е било да си оставим магарето в калта! Няма само гърците да ни дерат по магистралите си - и ние гащи връзваме, и ние знаем как се сади пиперо! "24 ЧАСА" с гордост ни съобщава, че "Хитри българи измъкват гръцки пенсии"! За интересуващите се - описана е и технологията за оскубване на проскубания гръцки бюджет - давайте, братя, бъдете патриоти, за какво ви е мижавата българска пенсийка - с едно почти истинско документче можете да си докарате пет пъти по-голяма гръцка!

В целия този патриотарски вой никакво успокоение не ни донася и "МОНИТОР" със съобщението, че "Тиква гигант преживя Хелоуин".

Не само тя, за съжаление, не само тя...




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady2009 - От Милейди...
08.11.2012 14:40
:) МНОГО ми харесва стила ви! Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 599015
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031