Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 15:57 - АПОКАЛИПСИС СЕГА
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. “Стършел”, бр. 3469/21.12.2012 г.

 

Много мина, мъничко остана! Хиляди години чакахме края на света - най-после пак се зададе - тоя път, ако се вярва на вестниците - наистина!

И тъкмо се зарадвахме, че няма защо да си плащаме сметките и данъците, и великите сили отново ни бръкнаха в здравето.

"НАСА отмени края на света" - побърза да обяви "НОВИНАР". Ние обаче си знаем, че тия работи не се решават еднолично, се заослушвахме какво ще рече "Роскосмос". Руснаците дълго се колебаха, но накрая и те се обадиха - на доста по-високо ниво - "Медведев отмени края на света" - отразява събитието "МОНИТОР". Ние пак не хванахме вяра, защото знаем, че всички глупости по земята без българска следа няма да минат - и ето ни "СТАНДАРТ" - "Вещаят пред губернатор Армагедон за Димитровден". Руски учен разкрил пред благоевградския областен управител, че датата не била 21 декември, а 27 октомври догодина, но учените се опитвали да направят нещо по въпроса...

И вестникарските нумеролози се впрегнаха в благородната задача да подготвят населението за неясното бъдеще.

"12.12.2012 вещае рай на Земята" - твърдят щатните магове на "СТАНДАРТ". Кармичното тълкувание на датата с трите дванайсетки вещае преход към по-високо енергийно ниво. "В нашия свят случайности няма. Самото число 12 носи особена магия. Дванайсет са месеците на годината, зодиакалните знаци, деленията на часовника, Христос е имал дванайсет ученици" - коментира маг Зорница. Според нея денят щял да повиши колективната вибрация на човечеството, а "контактьори твърдят, че на такива дати се спускат духовни лъчи от Космоса."

Странно съвпадение - в съвсем друг всекидневник четем същото - "Контактьори твърдят, че на такива дати се спускат духовни лъчи от Космоса и пречистват хората от лошотията, страха и   омразата..." Очевидно и маг Зорница, и редакторът от "24 ЧАСА" са преписвали от едно и също място. Няма лошо - читателите са различни!

Само "МОНИТОР" ползва друг източник, защото в него нумероложката Кристина Сунгарска се опитва да разубеди младите да сключват брак на тройно дванайсетата дата - защото тя събира по друг начин числата и получава числото единайсет. "За вибрация 11 се знае, че силата е в духовната трансформация и учение. Понякога тя дори се свързва с проявлението на Божията воля, защото много от трусовете, които претърпяха различни държави, са се случили именно на дата 11".  Наистина - вестникът припомня 11 септември и "Фукушима"... Кое от двете тълкувания на датите е правилното - ще видим догодина в статистиката на бракоразводните зали.

И докато според "24 ЧАСА" Алла Пугачова вече си приготвила куфарче с диаманти, с което да посрещне бедствието, вместо "традиционните в Русия кибрит, водка, въже и сапун", румънският физик Анку Динка ни предупреждава в "МОНИТОР" да се настроим на вибрация "12,6-12,8 Hz". Къде ни е копчето за настройка ученият не уточнява. Защо руснаците традиционно си носят в куфара въже и сапун - също не е уточнено. Може би защото авторът на антрефилето се е затруднил да обясни как ще се намират дървета за бесене след гигантските катаклизми.  

Все пак България се оказа мястото с най-оптимистични предвиждания за новата ера в човешката еволюция - "Евтини кредити след края на света" - обещава "СТАНДАРТ".

А всички, които се събудят на 22-и декември с главобол, нарушена координация и смущения в паметта, имат избор - или да опитат да се пренастроят на честота 12,6 - 12,8 Hz, или да опитат чудото, описано от "ТЕЛЕГРАФ": "Новозеландски пенсионер ослепя от водка, прогледна от уиски".

Може би така е успял да се настрои - казва ли ти някой...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600195
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930