Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 15:12 - ЗА ПОГОЛОВНО ЗАТЪПЯВАНЕ!
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 4869 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.03.2013 15:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. "Стършел", бр. 3482/29.03.2013 г.

Поне на учените можем да вярваме в днешното, динамично откъдето и да го погледнем, време - когато прочетем в "МОНИТОР", че проф. Михаил Константинов цитира шега на астрофизик от ХХ век, че "двете най-разпространени неща във Вселената са водородът и човешката глупост", всички кимаме с глава мъдро и казваме: вярно бе, това, за водорода, може и да не е съвсем точно, кой ще ти бройка водорода из Вселената, ама за глупостта си го знаехме със сигурност!

Сигурно затова според "НОВИНАР" британските учени си имали нова задача - да създадат хапче за затъпяване. "Така умните щели да свикнат с неадекватните действия на идиотите" - уточнява изданието. Разработваната таблетка сваляла IQ-то с 10 до 50 пункта, за да осигури на консуматора по-щастлив живот. "Идиотите са по-голямата част от населението на Земята. Те не поумняват и никога няма да започнат да се държат адекватно. Но вие трябва да се промените, защото сте малцинство. Когато си тъп, животът е много по-лесен" - така авторите на идеята обясняват мотивите си. Британците където отиват, ние оттам се връщаме - у нас борбата с остатъчната интелигентност у населението е отдавнашна държавна политика! За целта обаче не се използват хапчета - вредят на черния дроб, а може да потрябва, за да се косне за трансплантация някъде из партньорските държави. За целта у нас се издават вестници!

Строи ли се нещо? Строи се. Бавничко, с кавги и препирни, но все нещо се строи. Но - затова е вестникът, за да обърне внимание на това, че каквото и да построим, най-важното винаги го забравяме! "Само една тоалетна по новия участък на "Тракия" - тръби "24 ЧАСА". Хич бива ли къде да няма човек да препикае магистралата! Каква магистрала е това!

Това, че тоалетната би трябвало да е част от търговски комплекс, остава на заден план - за какво ни е тоя комплекс, след като там ще се продават опасни за здравето напитки! Не вярвате? Защото шофьорите би трябвало по правилник да не лочат алкохол? Четете тогава зловещото предупреждение - "200 000 души умират заради безалкохолни" - твърди изданието. 

Да не говорим, че и самата тоалетна крие ужасни заплахи за здравето на пътуващите - само в Щатите "Ципът ранява 2000 мъже" годишно според научно изследване, цитирано от "СТАНДАРТ".

А твърдението, че трябвало да има и бензиностанция към комплекса, съвсем ни вкарва в зоологическата - вижте "МОНИТОР" - в Камчатка "Руски мечки се друсат с керосин"! Добичето налитало на миризмата  на самолетното гориво като котка на валериан! Не знам как е в Камчатка, но у нас мечката е защитен вид и си го знае - хич не є пука за нашите клетви и псувни. Ще се навъртат на глутници около бензиностанцията като около безстопанствен пчелин и ще плашат туристите!

А на необоснованите възражения за повишаването на пенсионната възраст на незнам колко си години, от които три четвърти - трудов стаж, "МОНИТОР" отговаря с примери от челната европейска практика - "Проститутки се пенсионират след 355 000 сеанса". Защо? "70-годишните жрици на любовта взеха решението да се отдадат на заслужена почивка, осъзнавайки, че "са станали твърде стари, за да се задържат в бизнеса". Да не говорим, че едната имала и артрит, който є пречел да изпълнява някои акробатики така, както едно време... А ние мрънкаме за жалките си шейсет и няколко години и четиридесетина -  трудов стаж! Срамота!

Усещате ли как след прочита само на тези няколко примера оглупяхте поне с два пункта? Не се ли чувствате поне мъничко по-щастливи?

Не? Ами - тогава - купете си вестник! 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Време е, крайно време е
27.03.2013 15:15
да споменеш най- сетне и чалъмбата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600350
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930