Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 14:37 - ПСИХОТЕСТ ЗА ЛЕВЧЕ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 3860 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 в. "Стършел", бр. 3483/05.04.2013 г.

Как бързо преминава световната слава!

До вчера всички се мотаят около теб, обясняват ти колко си красив, умен, неотразим, колко са ти благородни предците, учени доказват аристократичния ти произход, репортерки се прехласват по ушите, козината и опашката ти, а днес?

Жестоката истина четем само в "ТРУД" - "Кучето на Бойко вече само вицешампион"...

Сега остава и Путин, обиден, че са му пробутали вицешампионско отроче, да си върне кученцето и отношенията ни с Русия хептен да се скапят!

Напоследък вестниците наблягат на добрите новини - пролетта е време за депресии и хората трябва да бъдат окуражавани, да намират смисъл в живота. И ако "МОНИТОР", нахрабрял в последно време срещу бившето си любимо бивше правителство, печално твърди от първата си страница, че "Изчезнаха евтините илачи за психоболни", то "ТРУД" изравя положителна новина от същата пресконференция - "Идват парите за регистър на лудите". Лекарства може да няма, но регистър ще има и вече ще се знаем - кой е луд и кой не чак толкова.

Всъщност ние и сега можем сами да си поставим диагнозата. С елементарен тест - разлистете вестник, прочетете първото попаднало ви заглавие и ако решите, че е вярно - тичайте при джипито да ви впише в регистъра!

Отваряме наслуки "СТАНДАРТ" и - о, ужас! Ново бедствие нападна родната земя! "Заливат ни с католически яйца" - твърди вестникът, който не ни учи как да живеем.  Пак добре, че с католически, все пак - християнски, можеше да са будистки - ако са внос от Китай или - о, хептен ужас - мюсюлмански, ако идват от Египет, както бобът, на чийто етикет пише, че е добруджански...

Но и това не е достатъчно за стандартната газета - за да е пълен ужасът, заглавието продължава с още по-кошмарно твърдение: "Застояли черупки от чужбина ще напълнят магазините ни". Подли и коварни чужденци - те ще си излапват яйцата, а на нас ще пробутат само черупките. При това - католически!

Доста по-успокоителна, почти научна новина ни подмушва "МОНИТОР" - "Лежането на дивана равно на час във фитнеса". Британски учени (кой, ако не те) направили експеримент с доброволци и доказали, че колкото и да помпаме мускули по уредите, пак ще се скапем като остареем, така че - да залагаме на по-приятните упражнения в легнало положение... Досадното е, че не е посочено колко часа лежане се равняват на един час по уредите, дано някои не прекалят с натоварването!

Ако още мислите, че не сте за регистъра, прочетете и репортажчето за паранормално явление, маскирано от "МОНИТОР" като природно бедствие: "Дунав пак се вдига, влиза в бар в Лом"... И какво е казал в бара - "сипи едно, че ми изгоря джигеро" ли? По тоя въпрос вестникът мълчи. Тайна велика ест...

А за "168 ЧАСА" няма тайни - след обстоен анализ на носовете на последните български царе и на генералния секретар на ЦК на БКП седмичникът гордо тръби откритието си: "Тодор Живков син, а не брат на Борис III". В края на заглавието има и питанка, която да отклонява евентуалните съмнения в почтеността на писанието, но тя не намалява усещането, че някой ни смята за пълни идиоти.

Което пък може и да е вярно - щом сме готови да дадем левче, за да научим всичко това... 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600338
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930