Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 17:42 - ЧОРАПИ С ЛОЙ
Автор: rumenbelchev Категория: Политика   
Прочетен: 4234 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
в. "Стършел", бр. 3489/17.05.2013 г.

Докато не сме забравили съвсем какво стана в неделя, дайте да попрегледаме какво е ставало преди нея - че него пък съвсем го забравихме! Добре че са старите вестници, та да ни го припомнят!

Покрай замерването с миризливи неща големите партии изключително несправедливо изтикаха по-малките от вниманието на просветената публика. А имаше какво да се прочете за тях!

"Човек на Яне го маже с лой" - компетентно твърди "24 ЧАСА". Чували сме при силни и взаимни чувства хората да се мажат с мед, но чак пък с лой? Слава Богу, от текста под пезевенкското заглавие става ясно, че човекът на Яне маже не лидера си, а гергьовското си агне.

В друга, не по-малко патриотична формация, са наблегнали на възпитанието на подрастващите в дух на родолюбие и подкрепа на всичко българско и родно - "В ЛИДЕР боядисват само български яйца"! Както обяснява на бабите и внучетата им кандидат-депутатката Недялкова, "Така не само демонстрираме патриотизма си, но и на практика показваме своите виждания за съживяването на родната икономика"...

"СТАНДАРТ" е отпуснал цяла страница на гордия лидер на "ГОРДА България", в което той твърди ни повече, ни по-малко, че "В Брюксел ме мислят за европророк, казва Слави Бинев". Не вярвате? "Аз исках ареста на диктатора Борисов още преди две години от трибуната на Европарламента и тогава всички припадаха от смях. А знаете ли как ме гледат в момента? Само дето не ми носят чашите с кафе да им гледам. Защото всичко, което казах, че ще се случи - се случи. Те ме мислят за европророк"... Де да можеше да познава и числата от тотото - цена нямаше да има!

Малки съмнения предизвика г-н Яне Янев със загадъчната си хвалба пред "СТАНДАРТ", че "Райна Княгиня подала сигнала". Според лидера на РЗС "Преди повече от 20 дни наша активистка юристка от София подаде сигнал за готвения печат на 350-те хил. бюлетини допълнително... Тя заслужава да бъде наречена съвременната Райна Княгиня..." Името на самоотвержената княгиня г-н Янев спестява, за да не й се била случила случка.  Вестникът още беше на сергиите, когато се разбра, че сигналът бил подаден от г-жа Мая Манолова, юристка и активистка наистина, само че от БСП. Дали Райна Княгиня не е партизанското є име и дали няма двойно партийно членство? Ето че още непреминали изборите, и започнахме със следизборните интриги!

Нечувани откровения с елементи на древногръцка трагедия се изливат по страниците на "УИКЕНД" - заглавието "Бареков: Аз създадох феномена Борисов" - запълва цялата първа страница на седмичника. Както би рекъл Тарас Булба - "Аз те родих, аз ще те убия"... Кога е прозрял грешката си отскорошният разобличител на любимата си креатурата? Ами - на собствената си сватба! "Спомням си, когато ме ожени в общината. Беше сложил набързо костюма си, а след това седнахме да изпушим по една пура. Тогава видях, че на целия костюм и цялата официалност е обул чорапи, на които пише "Адидас". Това няма как да го забравя никога"... Как да не се сети човек за нещастната Ана Каренина, която разбрала, че вече не обича мъжа си, когато забелязала, че вече не харесала ушите му!

Внимавайте с чорапите, когато отивате при Бареков, той всичко друго може да забрави, но чорапите - никога!



Тагове:   избори,   лой,   Яне,   Бареков,   чорапи,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 598943
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031