Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2010 15:01 - ЛУДИТЕ НА СТАДИОНА
Автор: rumenbelchev Категория: Спорт   
Прочетен: 3285 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2010 15:35


в. "Стършел", бр. 3341/26.06.2010 г.
         
         Имаше навремето такъв филм. Тъпичък, но с много луди.

Нещо като Велико Търново в наши дни. Поне според "ТЕЛЕГРАФ", който твърди, че в старата столица "Пускат лудите по улиците".

По улиците - пак добре. Ама защо и във вестниците?

Според думите на един от корифеите на съвременната вестникарска школа успешният вестник трябвало да мирише на кръв и сперма.

Не само, бихме добавили.

"Вече оцапахме гащите в Европа" - четем в "7 ДНИ СПОРТ". По-съвестният читател ще погледне и по-ситните буквички, за да разбере, че става дума за коментар накъде в класирането се е запътил националният ни отбор, но това са подробности - важното е газетата да замирише на нещо!

Дотук - добре! Ами на кръв?

Продължаваме със същия вестник - "Кръвожаден Питбул дебне швейцарците". Мале - те ще играят ли или ще се ядат? Диви африкански нрави, разбираш... Страхотии всякакви - "Адзурите" треперят - Дървото се възстанови" - нагнетява напрежението "ТРУД". Дървото всъщност се оказва парагвайски футболист, на когото казвали Такуана, което според редакцията означавало бамбуково дърво.

Ами вувузелите? О, вувузелите - това дяволско изобретение, разсейващо футболистите и надуващо главите на нещастните зрители! Добре, че е "СТАНДАРТ", та да ни светне какви още беди докарват на нещастната ни планета произведените в Китай южноафрикански бурии! Случайно да се сещате защо вече всеки ден следобед вали проливен дъжд? Заради тях - "времето и в България се смрачава около обяд и тръгва да вали точно след като е свършил първият мач за деня в ЮАР", констатира маг Зорница". Но да бяха само пороите у нас - вувузелите с мед да ги намажеш! Според г-жата маг пластмасовата свирка освен климатично,  била и "психотронно оръжие, което отключва агресията сред хората... Ако се вгледате по-внимателно и в думата "вувузела", ще откриете, че тук се крие източният демон на хаоса, описан и в Библията - Велзевул", разкрива маг Зорница. Тя е убедена, че междуетническото клане, което избухна в Киргизия, има пряка връзка с глобалното замърсяване на астралния ефир, което предизвикали вувузелите."

Но стига кръв, стига агресия - спортът е мир, поне така ни убеждава олимпийският химн. Любовта може и да не спаси света, но сексът - тиражите - винаги!

"Консерва лъсва гола при титла за Чили" - обещава "ТЕЛЕГРАФ". Защо ще свалят етикета на консервата и дали тя ще е русенско варено или компот от джанки, ще разберем, ако прочетем по-нататък. Става дума за палава чилийска телевизионна водеща.

Но стига с евтините вестникарски раздувки - да погледнем в сериозен всекидневник - "МОНИТОР" например, там може и да прочетем нещо за футбола. О, изненада! Пак телевизионна водеща! "ТВ водещата Марик Фрушо обеща секс на двама италианци, ако пак станат световни шампиони"! За разочарование на проправителствения вестник "Марика обаче не би се съгласила да прави секс на резервната скамейка или на самия терен"...

Жалко - би било интересно - адзурите търчат радостни с купата по пистата, а в центъра двама щастливци се боричкат с красавицата...

Няма ли някъде да прочетем нещо за играта? Поне във вестника за новините такива, каквито са, няма ли нещичко?

Има, разбира се! "Роналдо: Бръсна се абсолютно навсякъде, за да съм по-бърз". Брей, това "24 ЧАСА" наистина навсякъде е бил, всичко е видял, всичко знае! Дори и че звездата на "Реал" си бръсне задника!

Страх ме хваща, като се сетя, че световното ще продължи още три седмици. Какво ли още има да прочетем...





Гласувай:
2



1. анонимен - :)))))))))))))))
24.06.2010 15:10
Имах едно подозрение относно бързината на Роналдо, но сега вече знам на какво се дължи!
Хубав ден!
цитирай
2. анонимен - взел- дал
29.06.2010 12:16
Кой ли ги бръсне за слива нашите вестници ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600510
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930