Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 16:14 - МЯУКАЩИ ПАПАГАЛИ И ДРУГИ ПОЛИЧБИ
Автор: rumenbelchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1508 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.05.2010 20:30


     Още старият Омир ни предупреждаваше - бой се от гърците, даже когато ти носят дарове. Ама кой да го слуша! Първо ни пробутаха молец по доматите, а по Гергьовден според "ТЕЛЕГРАФ" "Гърци ни изядоха агнетата".

     Но молецът е бял кахър в сравнение с виденията на феномена Деян Колев, разпрострели се върху цяла страница на "168 ЧАСА". Страхотни катаклизми ще връхлетят многострадалната ни родина, Дунав ще прелее, Черно море - също, само че не се знае кога, така че - носете си новите дрехи и чакайте новини. По-конкретни са вижданията на феномена за 2012-а година - тогава "земята ще спре да се върти. Цели три денонощия за половината земно кълбо ще е само ден, а за другата половина постоянна нощ".

     Добре би било преди човек да се заеме с предсказания, да си провери школските учебници по география и физика - там може да намери скоростта на въртене на старата планета на Екватора - около 460 метра в секунда. Как се удря внезапна спирачка при това положение - не е много ясно. Важното е да сме предупредени да затегнем коланите! Както казва на същата страница астрологът Лещански, който преди година изкара цяло Хасково на улицата, за да чака земетресение, "Прогнозата не е информация, така че няма текст от закона, по който да ме осъдят".

     Междувременно земният магнитен полюс се премести и започнаха аномалиите, които някои наричат поличби - "Пърлена свинска глава взриви блок" - ужасява ни "ТЕЛЕГРАФ". В Габрово според информация на "СТАНДАРТ" "Мяукащ папагал на конкурс за котки" ще се яви. Трансформациите са в пълен ход и не подминават дори потенциалния кандидат-президент - "Ламбо става мечка, Кирил Маричков - динозавър". Това - в "НОВИНАР". А държавата, въпреки орязания ни бюджет, според "ТЕЛЕГРАФ" се грижи за добитъка по-добре, отколкото за поданиците си - "Всяко говедо с обица" и "Всяка крава с фейсбук".

Докато ограмотяват компютърно кравите, политиците не спят - дават интервюта. Пак в защитника на образователните права на едрия рогат добитък, "ТЕЛЕГРАФ", народният представител г-н Димо Гяуров заявява: "дори в привидно хулиганското си поведение народният представител може да действа като политик. Някои колеги смятат, и то с основание, че боят в пленарна зала е правене на политика"...  Далновидно според "СТАНДАРТ" "Самбисти и боксьори умишлено са били включени сред депутатите на Партията на регионите на сегашния украински президент Виктор Янукович, за да защитават физически интересите й в парламента"... Само така! Со кротце, со благо, пък - и со малце кьотек! Само с подписки не става, то се видя преди седмица! "Мистериозна подписка за конгрес подлуди БСП" - гръмна "ТРУД".  Въпросната хартия с искане за извънреден конгрес, на който да бъде сменен сегашният председател, била подписана от 70-80 от 180-те члена на ръководството на партията, но така и никой не си призна да я е виждал, така че на Станишев почти му се размина.

     Почти, защото президентът Първанов побърза да даде интервю за "СТАНДАРТ", в което на въпроса възможно ли е издигането на кандидатурата на Станишев за президент отговаря буквално: "Доколкото знам, г-н Станишев няма конституционното право, подобно на Георги Пирински през 1996 г. Така че този въпрос от само себе си отпада."

     Но мястото на партийните ежби и интриги не е в рубриката за идиотизъм, проявяван по страниците на вестниците.

     По-добре да си отворим "ЗАСАДА", за да прочетем за неволите на двама американски гейове, решили да се разведат. "По законите на Тексас хомосексуалните бракове не са разрешени. Ако бракът е сключен в друг щат, то те не могат да се разведат в Тексас, независимо от това, че се разделят по взаимно съгласие"...

     Да им имахме обратните проблеми, бихме казали, макар че разводът си е гадно събитие, дори сред обратните...

 

 в. "Стършел" , бр. 3335/14.05.2010



Тагове:   Станишев,


Гласувай:
1



1. panazea - Оооооооооооооооо , Румене,
13.05.2010 16:35
На времето вестник "Стършел" ми беше любим!
Сега ги няма карикатурите на Доньо Донев!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumenbelchev
Категория: Политика
Прочетен: 600169
Постинги: 161
Коментари: 281
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930